Nicole Cherry, despre relația pe care o are cu tatăl ei: «Am fost protejată atât de bine»

nicole.jpg

Nicole Cherry
Foto Instagram

Nicole Cherry ține foarte mult la părinții ei, motiv pentru care ea îi laudă de fiecare dată și cu orice posibilitate. De curând a mărturisit că tatăl ei a avut mare grijă de ea și a reușit să o crească foarte bine și frumos. Artista a explicat cât de mult își apreciază părinții și a recunoscut că dacă tatăl ei este lângă ea, nu-i este frică de nimic.

În cadrul aceluiași interviu, tânăra artistă a mărturisit că nimeni nu știa faptul că înainte să devină cunoscută și să facă bani din acest lucru, tatăl ei a muncit să-i ofere tot ce avea nevoie.

"Faptul că am fost protejată atât de bine se datorează părinţilor mei, tatălui meu. El poate să mă crească atât de frumos în continuare. Eu cred că ei tot o să mă crească, să mă înveţe. (...) El îmi vrea binele şi are o experienţă mult mai mare decât mine. Dacă îl am pe tata chiar nu îmi e frică. În tot timpul ăsta el îşi doreşte să mă înveţe şi să mă pregătească pentru momentele în care nu va mai putea fi lângă mine. Mie îmi e foarte bine aşa cum sunt. Oamenii nu ştiu despre Nicole Cherry este că până când să fie ea cunoscută şi să câştige tot ce are tatăl ei i-a oferit toate lucrurile astea", a spus Nicole Cherry.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1