Nicole Cherry caută un băiat care a venit la un concert de-al ei: «Ajutați-mă să-l găsesc. Era blonduț»

cherry.jpg

Nicole Cherry a făcut un apel disperat pe internet. Este în căutarea unui băiat
Foto Instagram

NIcole Cherry nu se aștepta să aibă o astfel de surpriză la unul dintre concertele ei. Tânăra artistă și prietenele ei au pus ochii pe un băiat pe care îl caută disperate peste tot. Nicole Cherry își amintește doar cum era îmbrăcat și faptul că era trist, și cere ajutorul prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare să o ajute să-l identifice pe misteriosul tânăr care le-a furat mințile.

Nicole Cherry a publicat mesajul pe rețelele de socializare, însă până în prezent nu a avut niciun succes. Nu se lasă bătută însă, speră ca băiatul respectiv să fie găsit. Aritsta îl caută pentru o prietenă de a ei căreia i-a plăcut respectivul băiat. 

“Deci, caut un băiat îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou alb, un lănțișor negru și avea ceva în talie, geaca sau cămașă. Stătea în stânga scenei sus. Era blonduț, așa cu barbă. Și era așa puțin cam tristuț. Era serios așa. Și vreau sa nu mai fie atât de serios. Ajutați-mă să îl găsesc”, a fost apelul pe care Nicole Cherry l-a făcut pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry a vrut să menționeze faptul că nu pentru ea este cercetarea respectivă, ci pentru o prietenă de a ei despre care a spus că este frumoasă. 

“Și dacă va întrebați cine îl caută este vorba despre o gagica foarte mișto. Nu eu, prietena mea și eu am prietene foarte frumoase”, a continuat Nicole. 

De curând, Nicole Cherry a suferit o decepție în dragoste, iubitul cu care forma un cuplu a înșelat-o, conform altor surse din presa mondenă. Dar artista își continuă fericită parcursul artistic, iar de curând a lansat o nouă piesă care a devenit foarte cunoscută la tv.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Recent a împlinit 5 ani de carieră, 5 ani de când a lansat celebra piesă „Memories”. În 2013, Nicole Cherry era o puştoaică de 14 ani, cu codiţe, iar acum s-a transformat într-o adevărată domnişoară, în jurul căreia roiesc tot felul de băieţi. Click! a surprins-o în tandreţuri cu un tânăr, care a sărutat-o cu foc, în Herăstrău.

  • Nicole Cherry ține foarte mult la părinții ei, motiv pentru care ea îi laudă de fiecare dată și cu orice posibilitate. De curând a mărturisit că tatăl ei a avut mare grijă de ea și a reușit să o crească foarte bine și frumos. Artista a explicat cât de mult își apreciază părinții și a recunoscut că dacă tatăl ei este lângă ea, nu-i este frică de nimic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1