Nicolae Zuluf, rafală la adresa Sânzianei Buruiană: "Nu e ordonată, nu e punctuală, bagă toți banii în haine"

sanziana_buruiana-zuluf-copil.jpg

Sânziana și Nicolae Zuluf
Sânziana și Nicolae Zuluf au două fetițe, Izabela (5 ani) și Antonia (5 luni)
Foto: Instagram

Sănziana Buruiană (36 de ani) s-a făcut fată de casă în urmă cu șase ani, când l-a luat de soț pe fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Cei doi formează acum o familie fericită și au împreună două fetițe superbe, Izabela (în vârstă de cinic ani) și micuța Antonia (de doar cinci luni). Înainte să-l cunoască pe fotbalistul Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană făcea parte din gașca fetelor de oraș.

Așa și-a și găsit marea dragoste prin intermediul unei prietene foarte bune. Este vorba chiar de Andreea Tonciu, care a făcut pe pețioarea la acea vreme pentru Sânziana și Zuluf. Andreea Tonciu se afla într-o relație cu fotbalistul Nicolae Mitea, bun prieten cu Zuluf. “Eram prieten cu Tonciu și cu Mitea, ei erau împreună! Eu m-am întâlnit și cu alte vedete! Tonciu mi-a zis că Sânziana era într-o relație și că nu prea se poate. Dar eu pe Sânziana aș fi vrut-o dintre toate vedetele astea. Așa am simțit eu că ea este aleasa, mama la copii. Și așa a și fost!“, a declarat Nicoale Zuluf, la Xtra Night Show de la Antena Stars.

De ce se ceartă Sânziana și Zuluf?

Sânziana și Zuluf fac anul acesta șase ani de căsnicie și opt de când sunt împreună. Ca în orice cuplu, între cei doi mai apar și certuri, aproape zilnic, în cazul lor. „Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, a mai spus fostul fotbalist Nicolae Zuluf, care a pus ghetele în cui în momentul în care s-a căsătorit cu Sânziana Buruiană.

 

Loading...
 
 

Citește și