Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară! Soția lui a născut un băiețel

nicolae_guta_si_sotia_cristina.jpg

Cristina, soția lui Nicolae Guță, a născut un băiețel
Foto: Arhivă personală

Fericire mare pentru Guță! Cântărețul de manele a devenit din nou tată, după ce soția lui tinerică, Cristina, a născut un băiețel perfect sănătos, sexul bebelușului fiind exact pe placul manelistului.

Manelistul Nicolae Guță stă foarte bine la capitolul moștenitori, având în vedere că acesta se poate mândri cu o adevărată echipă de fotbal, plus 1! Guță a devenit din nou tată, pentru a 12-a oară, în urmă cu două zile, fiind în culmea fericirii că soția lui, Cristina, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ce nume a primit băiețelul lui Guță

Chiar dacă au fost la un pas de divorț la un moment dat, manelistul și mama băiețelului său se înțeleg foarte bine în prezent și sunt deciși să își crească împreună copilul. Micuțul a primit numele de Eden Nicolae.

Născut la un spital public din Capitală, băiețelul lui Nicolae Guță a primit noua 10 la naștere. Fericitul tătic a dat și o petrecere în cinstea marelui eveniment, potrivit Wowbiz. „Nicolae Guță, ca să îi arate (soției lui n.r) că nu îl interesează nimic altceva, a decis să treacă o parte a averii pe numele ei. Adică, în momentul în care devine mamă, devine și proprietara unui apartament de lux din București, iar Nicolae Guță este decis să îi deschidă un cont cu 100.000 de euro în el.

guta-baietel.jpg

Nicolae Guță a devenit din nou tată
Foto: Arhivă personală

Și, în plus, i-a promis că îi va fi alături, că ei sunt soț și soție, că nu are de gând să divorțeze sub nicio formă. Cristina a fost mulțumită, ea e acum liniștită cu privire la viitorul ei și al copilului. (…) Guță i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, a spus un apropiat de-al familiei manelistului Nicolae Guță, potrivit sursei anterior menționate.

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Deși majoritatea relațiilor lui s-au terminat cu scandal, manelistul este în continuare iubit de femei, care vor să îl facă și tătic pe acesta. Guță are nu mai puţin de 12 copii, cu șase femei diferite. Deși avea deja o echipă de fotbal completă, cântărețul de manele și-a dorit să depășească orice record al vedetelor de la noi și să devină din nou tătic, pentru a 12-a oară.

 

Loading...

Citește și