Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției: “Am rămas singur și sărac”. A povestit despre suferința Lidiei

lidia-bejenaru-nicolae-botgros11.jpg

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru erau căsătoriți de aproape 50 de ani
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Maestrul Nicolae Botgros (68 de ani) își revine cu greu după tragica dispariție a soției sale, Lidia Bejenaru, femeia care i-a fost alături timp de 50 de ani.

Lidia Bejenaru s-a stins din viață pe 26 iulie, la 68 de ani, aceasta suferind de cancer la colon. Solista a suferit nu mai puțin de trei operații în doar o săptămână, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

 

“Cancerul avasase la stadiul de metastaze”

La o săptămână după ce și-a pierdut soția, dirijorul Nicolae Botgros a făcut primele declarații sfâșietoare. Dirijorul de peste Prut a povestit, cu durere în glas, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat partenera sa de viață înainte să-și dea ultima suflare pe patul de spital.

“Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 iulie au operat-o. Peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea, fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea și care era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros, la Antena Stars.

"Îmi lipsește în fiecare secundă din fiecare minut"

De când soția l-a părăsit pentru totdeauna, Nicolae Botgros se simte mai singur ca oricând. “Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum, pentru că așa am rămas singur și sărac, ea îmi lipsește în fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Citește și:

Suferința ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgros
Ce frumoasă era în tinerețe soția lui Nicolae Botgros, regretata Lidia Bejenaru! La nuntă aveau 19 ani

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul