Nicolae Botgros, nedezlipit de sicriul soției! Lidia Bejenaru, condusă pe ultimul drum cu fanfara

inmormantare-lidia-bejenaru.jpg

poza lidiei bejenaru la inmormantare
Lidia Bejenaru a fost înmormântată miercuri în Cimitirul Ortodox Central din Chișinău
foto: arhiva personală/Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sute de oameni au venit să-și ia adio, la Chișinău, de la Lidia Bejenaru! Soția dirijorului Nicolae Botgros a fost condusă, miercuri, 28 iulie, pe ultimul drum în sunetul trist al muzicii de fanfară. Maestrul Nicolae Botgros a fost nedezlipt de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al soției sale.

Familia, prietenii, colegii de scenă, dar și oameni simpli care au îndrăgit-o pe cunoscuta solistă au venit să-i aducă un ultim omagiu celei care a fost Lidia Bejenaru. Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la Palatul Național Nicolae Sulac, în acorduri de muzică populară, printre mii de coroane și de flori. În sală a fost amplasat un ecran imens pe care au rulat imagini cu videoclipurile îndrăgitei artiste.

Răpus de durere maestrul Nicolae Botgros, avându-l alături de el pe preotul Cristian Pomohaci, nu s-a dezlipit nici o clipă de la căpătâiul soției sale, vărsând lacrimi amare. Convoiul funerar a mers prin centrul orașului Chișinău în acordurile muzicii de fanfară, ceremonia fiind una extrem de emoționantă. Artista își va dormi somnul de veci la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău.

nicolae-botgros-inmormantare_sotie.jpg

nicolae botgros si cristian pomohaci la inmormantarea lidiei bejenaru
Nicolae Botgros a fost consolat de Cristian Pomohaci la înmormântarea Lidiei Bejenaru
foto: arhiva personală/Facebook

 

Lidia Bejenaru, trei operații într-o singură săptămână

Cântăreața de muzică populară Lidia Bejenaru Botgros a murit luni dimineață, la 68 de ani. Decesul cântăreței a survenit în urma unei hemoragii. Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, suferea de cancer la colon și fusese supusă la trei operații în decurs de doar o săptămână. De asemenea, ea suferea și de diabet zaharat foarte avansat, după cum a dezvăluit Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros.

Cristian Pomohaci, gest controversat la înmormântarea Lidiei Bejenaru

Cristian Pomohaci (52 ani) a făcut un gest controversat la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Fostul preot, la rândul lui cântăreț de muzică populară, s-a fotografiat cu sicriul desfăcut al Lidiei Bejenaru și a făcut publice imaginile pe contul personal de Facebook.

"Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge... La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău… La fel și toată Basarabia... La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros. Chișinău , MO - 28.07.2021", a scris Pomohaci în dreptul fotografiilor.

Citește și:

Ce frumoasă era în tinerețe soția lui Nicolae Botgros, regretata Lidia Bejenaru! La nuntă aveau 19 ani

Suferința ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgros

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5