Nicolae Botgros suferă după moartea soției: «De două ori mi-a venit Lidia în vis»

poza_botgros_sotie_copy.jpg

Lidia Bejenaru, soţia lui Nicolae Botgros, s-a stins din viaţă în luna iulie

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Maestrul lăutarilor de la Chişinău, Nicolae Botgros, a fost greu încercat pe 26 iulie 2021, atunci când regretata lui soţie, Lidia Bejenaru, a trecut în nefiinţă. La 68 de ani, Nicolae Botgros suferă acum după femeia care i-a fost alături timp de 53 de ani!

„A fost propria mea armonie în cei 50 de ani de căsnicie…”, spune el într-un interviu despre femeia vieţii lui. Nu a apucat însă să îi mai spună tot ce ar fi vrut deoarece nu a mai avut ocazia. Lidia Bejenaru s-a stins la vârsta de 68 de ani, iar sufletul soţului ei este gol acum.

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii. Credeam că o să meargă acasă aşa ca după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer”, a declarat maestrul Nicolae Botgros, printre lacrimi, într-un interviu exclusiv  pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. 
De unde şi-a luat însă puterea să meargă mai departe după cumpăna prin care a trecut acum două luni?

„Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el... Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a mai spus Botgros la Exclusiv VIP.  
În cele două luni de când soţia sa nu mai este, Nicolae Botgros a mărturisit că a visat-o de două ori până acum.

„Da, mi-a venit de două ori în vis. O dată m-a întrebat ce am în geantă. Aveam în geantă nişte pantofi femeieşti şi n-am înţeles ce era o pereche de pantofi. Şi ea mă întreba ce ai în geantă, eu am spus că e treaba mea ce am, n-am vrut să îi spun ce e. Ce înseamnă lucrul ăsta... Altădată mi-a venit în vis să facem dragoste şi dragostea asta şi până în ziua de astăzi o s-o ţin minte că am avut-o în viaţa noastră şi am fost nişte oameni care am trăit ca toată lumea”, a mai spus Nicolae Botgros pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5