Nico: „Dacă spui Topoloveni, te gândeşti la magiun!”

p9111201.jpg

Nico a vizitat fabrica din Topoloveni
Nico a vizitat fabrica din Topoloveni

Nico şi Diana Matei au realizat testul consistenţei cu magiunul de Topoloveni! In 11 septembrie, într-o atmosferă pitorească a avut loc evenimentul Ziua Porţilor Deschise, la Fabrica de Magiun de Prune Topoloveni. Astfel, invitaţii au sărbătorit cei 100 de ani de existenţă ai faimoasei reţete de magiun. Peste 500 de invitaţi au avut ocazia să deguste diverse preparate cu magiun de prune şi au luat parte la spectacole de muzică şi dans popular

Pe acorduri de muzică traditională românească, Nico şi Diana Matei au vizitat fabrica şi chiar au supus magiunul de prune la un test al rezistenţei.

p9111187.jpg

Nico şi Diana Matei au realizat testul consistenţei cu magiunul de Topoloveni
Nico şi Diana Matei au realizat testul consistenţei cu magiunul de Topoloveni

Pentru că ştiau de la bunici că magiunul trebuie să aibă o consistenţă densă, vedetele au fost fericite să vadă că produsul este într-adevar exact ca acum 100 de ani. După realizarea testului, Nico a povestit: „Dacă spui Topoloveni, te gândeşti clar la magiun! Folosesc întotdeauna acest produs 100% natural, fie în prepararea unei prăjituri pe bază de pandispan, magiun de prune şi nuci, fie îl savurez dimineaţa, pe stomacul gol, deoarece este şi un bun digestiv”.

p9111181.jpg

Nico foloseşte întotdeauna acest produs
Nico foloseşte întotdeauna acest produs

Diana Matei a spus încântată: „Sunt pentru prima dată la Ziua Porţilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni şi, descoperind acest produs, mă declar mândră că sunt româncă! Pe piaţă sunt puţine branduri 100% româneşti care respectă reţetele tradiţionale şi acest magiun, pe care eu îl folosesc des la prăjituri, este într-adevar un bun naţional!”

Participanţii au sărbătorit 100 de ani de tradiţie şi de magiun de prune românesc. Tot în cadrul evenimentului s-a organizat o expoziţie de produse naturale româneşti, iar banii strânşi din vânzarea acestora vor fi donaţi unor copii cu nevoi speciale. Reţeta tradiţională a magiunului presupune utilizarea unui singur ingredient pe tot parcursul procesului de preparare şi anume prunele proaspete culese toamna. Intregul flux de producţie a fost şi este în continuare 100% natural, fără zahăr adăugat, fără conservanţi, fără aditivi, fără E-uri.

p9111189.jpg

Nico şi Diana Matei au vizitat fabrica din Topoloveni
Nico şi Diana Matei au vizitat fabrica din Topoloveni
Loading...

Citește și