Nick Rădoi și Monica Gabor, disperați din cauza incendiilor din California

nick_radoi.jpg

Nick Rădoi stă de 30 de ani în America
Foto: Arhiva personală

Două incendii de vegetație izbucnite în California au făcut prăpăd şi au băgat spaimă în localnici. Mai multor vedete le-au ars vilele somptuoase, iar printre cei care stau cu teama în sân sunt și două vedete autohtone: Nick Rădoi și Monica Gabor. Click! a vorbit cu afacerisitul, a cărui proprietate se află aproape de Iadul dezlănţuit.

Iadul pe pământ! De aproape o săptămână, locuitorii din nordul Californiei nu mai au somn din cauza prăpădului care a înghițit mii de hectare și a luat deja peste 40 de vieți, 200.000 de oameni fiind în continuare refugiați din calea flăcărilor. Pagubele materiale sunt  enorme, mii de oameni au rămas fără case, iar printre aceștia se află și artiști de la Hollywood, precum  Gerard Butler, Lady Gaga, Cher, Will Smith, Miley Cyrus ori Kim Kardashian.

În California se află și doi români celebri: Nick Rădoi și Monica Gabor. Afaceristul locuiește de zeci de ani într-o vilă de 30 de milioane de dolari, situată în Huntington Beach, iar zilele acestea a trăit disperarea pe propria-i piele. ”Nu vă pot descrie ce se întâmplă aici. Este iadul pe pământ! Am avut prieteni pe care i-am ajutat să își mute mașinile în alte locuri. A fost dezastru din cauza vântului, care împrăștie focul peste tot. Eu locuiesc aproape de ocean și pot să spun că sunt mai norocos, dar cei care locuiesc pe dealuri au avut probleme mari, pentru că acolo sunt uscături și s-au aprins rapid.

vila-malibu-monica-gabor-mr-pink-iubit.jpg

vila Monica
Aceasta este vila din Malibu în care locuieşte Monica Gabor

Inclusiv Monica Gabor este foarte îngrijorată”, a declarat celebrul milionar pentru Click!. Monica Gabor locuiește în Malibu, într-o vilă de 3,5 milioane de dolari. 13.000 de locuitori din Malibu au primit ordine de evacuare.

i42-neata-3.jpg

Monica Gabor, fiica ei, Irina, Mr. Pink şi fiul lui
Loading...

Citește și

  • casele vedetelor arse in incendiul din california

    Vedetele americane sunt disperate. Incendiile de vegetaţie din California au distrus proprietăţile lui Kim Basinger, în vârstă de 64 de ani, Cher, de 72 de ani şi Lady Gaga (32 de ani) din Calabasas, Malibu şi Hidden Hills. Australianca Iggy Azalea (28 de ani) este panicată pentru că nu poate ajunge la vila ei din Calabasas pentru a-şi strânge nişte lucruri. Bilanţul morţilor a ajuns ieri la 48 de persoane, peste 10.000 de localnici au fost răniţi şi 500.000 de oameni au ajuns în mai multe adăposturi pentru sinistraţi.

  • Gerard Butler a prezentat pe reţelele de socializare o pozî în care se văd resturile vilei sale de lux făcută scrum.

    Gerard Butler şi Shannen Doherty se numără printre starurile care au fost lăsate fără case de incendiile de vegetaţie care au devastat California. Zidurile de flăcări au făcut scrum vile de lux de milioane de dolari, din Malibu, ale vedetelor de la Hollywood.