Nick Rădoi, peripeții în aeroportul din Mexic: «Mi-au luat valizele cu tobă şi jumări»

12_nick-radoi-si-madalina-apostol_0.jpg

Afaceristul şi iubita lui au petrecut în haine de vară, la peste 20° Celsius
Citeste tot despre: 

Se pregătea să petreacă cele mai frumoase sărbători în Mexic alături de prieteni, la o masă încărcată cu bucate româneşti. Însă autorităţile i-au cam stricat planurile: Nick Rădoi a rămas fără carnea din România, din cauza alertei de pestă porcină. Două valize înţesate cu tobă, cârnaţi, lebăr şi jumări i-au fost confiscate iubitei lui chiar în aeroportul din Mexico City.

Pare o scenă ruptă din filmul „Nea Mărin miliardar”, însă e una adevărată, cu Nick Rădoi, milionarul în dolari. Celebrul bogătaş stabilit în America de mai bine de 30 de ani şi-a planificat un Crăciun de poveste în vila lui din Mexic. Acolo şi-a invitat iubita, Mădălina Apostol, dar şi alţi prieteni apropiaţi din România. Mare admirator al preparatelor culinare tradiţionale, el a dorit ca şi de aceste sărbători să aibă pe masă de la cârnaţi până la sarmale şi cozonac, pregătite însă cu ingrediente „de la mama lor”.

S-au consolat cu porc mexican gătit româneşte

Dacă înainte procura marfa de la magazin, de această dată, iubita afaceristului s-a angajat să îi aducă preparate din porc făcute chiar de mânuţele ei. Astfel, săptămâna trecută, Mădălina Apostol a decolat de pe aeroportul din Bucureşti cu două valize pline-ochi cu bunătăţi, însă la destinaţie a dat de belea! Autorităţile din Mexico City au oprit-o pe brunetă la vamă şi i-au confiscat ambele valize. A lăsat-o doar cu batista! „Din păcate aşa este. Nu am ştiut că există acest virus în România şi că e problemă cu carnea de porc. Acum am aflat că s-a dat ordin ca toţi românii să fie controlaţi la valize pentru a nu împrăştia virusul. Mădălina a avut o valiză plină şi încă una jumate, cam trei sferturi de porc pregătit. Caltaboşi, cârnaţi, slănină, jumări, tobă şi brânză de oaie de la vărul meu. Nu vă vine să credeţi, dar i-au confiscat tot. I-au lăsat doar batista cu care s-a şters la ochi! Când a ajuns a fost tare supărată, iar eu şi mai supărat decât ea”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!.

12_nick-radoi-iubita-craciun-2.jpg

Salata de boeuf a ocupat un loc de cinste pe masa milionarului

 

Milionarul nu şi-a pus pofta în cui! Din contră, s-a dus la un prieten care are fermă în Mexic şi a cumpărat un porc din care Mădălina a pregătit cele mai gustoase bucate. „Am zis hai să facem ceva, că nu se poate să stăm fără mâncarea noastră de sărbători. Am fost la un prieten în Mexico City care are fermă de porci, vaci, cai şi am luat un porc. Am pus steagul românesc pe el şi am preparat un porc mexican hrănit cu tacos şi burritos. Cârnăciorii au ieşit foarte buni”, a povestit, amuzat, Nick Rădoi. Milionarul se pregăteşte de Revelion, dar şi de ziua lui de naştere, pe 7 ianuarie, aşa că până atunci o va ţine doar în petreceri cu prietenii din România.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Nick Rădoi, sarbatori, craciun, america, milionar, mexic, petrecere

    De ani buni, Nick Rădoi nu mai știe cum este să îți petreci Revelionul sau sărbătorile de Crăciun la temperaturi scăzute. Stabilit de mai bine de 30 de ani în America, milionarul și-a chemat prietenii în Mexic pentru a trece în noul an.

  • Două incendii de vegetație izbucnite în California au făcut prăpăd şi au băgat spaimă în localnici. Mai multor vedete le-au ars vilele somptuoase, iar printre cei care stau cu teama în sân sunt și două vedete autohtone: Nick Rădoi și Monica Gabor. Click! a vorbit cu afacerisitul, a cărui proprietate se află aproape de Iadul dezlănţuit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1