Nici nu zici că e gravidă! Alina Pușcaș a ales o ținută care-i ascunde sarcina

alina.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș va fi mamă pentru a doua oară
Foto: Instagram

Alina Pușcaș (32 de ani), îndrăgita prezentatoare de la Antena 1, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta mai are un băiețel în vârstă de un an cu iubitul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. În timp ce telespectatorii o vedeau sâmbătă seară, 10 septembrie, în prima ediție a noului sezon de "Te cunosc de undeva", Alina petrecea alături de partenerul ei.

Cei doi au fost invitați la nunta unor prieteni și s-au distrat de minune. Vedeta tv a împărtășit cu fanii ei imagini de la petrecerea de la Palatul Snagov. Chiar dacă este însărcinată în aproape opt luni, Alina pare că se simte foarte bine, având în vedere că mai toată vara a fost plecată prin insulele grecești sau pe Coasta Dalmată, cu un iaht, alături de Mihai Stoenescu, iar acum este ocupată cu filmările la "Te cunosc de undeva". Unde mai pui că silueta ei nu a suferit prea multe modificări. La nunta prietenilor, prezentatoarea a ales să poarte o rochie care i-a ascuns sarcina. Privită din față, Alina ar fi putut trece ușor în rândul celor care n-au avut vreodată de a face cu o sarcină.

alina_puscas.jpg

alina puscas
Ținuta Alinei i-a ascuns bine burtica
Foto: Instagram

 

Felul în care vedeta Antenei 1 a aflat de a doua sarcină a fost unul emoționant și neașteptat: "Momentul în care am aflat vestea (n.r prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult", a povestit Alina Pușcaș.

Loading...

Citește și

  • alina puscas vacanta croatia

    Însărcinată în şapte luni, Alina Puşcaş a avut o "poftă" nebună de vacanţe în această sarcină. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a călătorit mult în ultimele luni. A bifat pe rând Grecia, Italia şi s-a întors recent din Croaţia unde a petrecut zile însorite cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

  • alina puscas

    În așteptarea noului sezon de "Te cunosc de undeva", emisiune pe care o prezintă la Antena 1 alături de Cosmin Seleși, graviduța Alina Pușcaș (32 de ani) se relaxează în vacanță. Iubitoare de apă și soare, frumoasa vedetă și-a luat iubitul de mână, pe medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și a dat fuga în Mykonos, una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei.

  • Rar s-a mai pomenit la o emisiune tv din România ca două dintre vedete să fie gravide în acelaşi timp.

  • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

    Regulile sunt făcute ca să fie încălcate! Alina Puşcaş a făcut mărturisiri surprinzătoare cu riscul de a-şi pune toate viitoarele mămici în cap. Însărcinată în aproape şase luni cu al doilea copil, prezentatoarea a povestit că deşi ştia că nu are voie să mănânce fructe de mare, în vacanţă ea a dat iama în carcatiţe şi arici de mare.