Nici nu au făcut nunta și și-au amânat deja luna de miere. Ce planuri au Adelina Pestriţu şi Virgil Șteblea

casatorie-adelina-virgil-7.jpg

adelina pestritu cununie
Virgil Șteblea și Adelina Pestrițu au devenit soț și soție pe 3 iulie 2019
foto: www.edamagazine.ro

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea se vor căsători pe 20 iulie și își planificaseră deja luna de miere peste hotare, dar au fost nevoiți să o amâne. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au mers deja în faţa ofiţerului stării civile pe 3 iulie. Adelina Pestrițu a spus pentru Click! de ce nu mai poate pleca în luna de miere cu soțul ei, Virgil Șteblea.

Luna iulie este una foarte importantă pentru simpatica Adelina Pestriţu (32 de ani), fosta vedetă de la Kanal D, care pe 20 iulie va avea nuntă mare cu Virgil Şteblea. Adelina Pestrițu ne-a spus că nu va putea pleca în luna de miere după eveniment şi că vor fi nevoiţi să o reprogrameze.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, de două ori nași

„Nu vom avea lună de miere, pentru că o să cununăm două perechi de prieteni, vom fi naşi de două ori şi apoi vom rupe turta fetiţei, Zenaida Maria, pentru că împlineşte un anişor pe 3 august. Vom mai amâna o perioadă luna de miere, o vom face probabil în iarnă, la zăpadă, cu siguranţă spre sfâşitul anului acesta. Încă nu ştim unde va avea loc luna de miere. Vom mai avea timp să ne hotărâm asupra unei destinații anume, nu ne grăbim foarte tare”, ne-a spus Adelina Pestițu.

Adelina Pestrițu este „mireasă cu toane”

Adelina Pestrițu ne-a mai spus că, deşi mai e puţin până la nunta lor, mai au loc diverse schimbări pentru evenimentul de vis la care vrea să fie o mireasă specială. „Nunta va fi pe 20 iulie şi eu tot nu m-am hătărât. Mireasa are multe toane şi schimbă tematicile petrecerii chiar pe ultima sută de metri. Am deja două rochii de mireasă care vin tocmai din Barcelona, Spania, şi care vor mai suferi şi ele câteva modificări, pentru că vreau să fie totul perfect. Doar este nunta mea!”, ne-a mai spus vedeta.

Citește și

Adelina Pestriţu s-a măritat în secret. Ce rochie frumoasă a purtat la cununia civilă

Așa va arăta mireasa Adelina Pestrițu! “Se lucrează la rochii zi si noapte”

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu cununie

    Adelina Pestriţu numără zilele din calendar până la nuntă, dar pune la punct şi ultimele detalii în cele două săptămâni care i-au mai rămas până la marele eveniment. Săptămâna aceasta, bruneta s-a cunat civil, eveniment pe care l-a vrut discret şi la care a avut alături doar naşii, în calitate de martori. La nunta in 20 iulie, Adelina şi Virgil Şteblea şi-au invitat toţi pretenii, familiile şi apropiaţii. Mireasa va avea nu mai puţin de 6 domnişoare de onoare, iar Click! vă face cunoştinţă cu ele.

  • Tradiţia pe care o va încălca Adelina Pestriţu la nuntă: ”Vă anunţ că nu voi ţine cont de acest detaliu!”

    Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, pe 20 iulie, iar evenimentul va fi unul fastuos, la care vor lua parte sute de persoane. Mai mult de atât, Adelina Pestriţu va avea şase domnişoare de onoare, cărora le-a trasat reguli clare.