Nici bine n-au murit că i-au și înlocuit! Stela Popescu și Nae Lăzărescu au lăsat locul tinerilor

lazarescu_stela_popescu.png

nae lazarescu, stela popescu
Nae Lăzărescu și Stela Popescu au fost înlocuiți cu actori tineri
foto: arhiva Click!

Mare vânzolează miercuri, 29 noiembrie, pe Aeroportul ”Henri Coandă”, căci mai mulți artiști de-ai Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din București se pregăteau pentru cursa de Valencia, Spania. Acolo sunt așteptați să susțină, pe 2 și pe 3 decembrie, două reprezentații cu spectacolul ”E Viva Revista”.

Alexandru Arșinel  (78 de ani) a plecat  la drum, după decesul Stelei Popescu, alături de tânăra actriță Ana Maria Donosa, cu care va prezenta în duet momentele umoristice. ”Coleg de scenă mai găsești, dar o prietenă ca Stela, niciodată”, a declarat Arșinel, la câteva zile după marea tragedie.

stela-si-arsinel.jpg

stela popescu, alexandru arsinel
Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu pe scenă timp de 40 de ani
foto: arhiva Click!

 

Internauții s-au împărțit în două tabere, după ce Click! a anunțat că spectacolele din Spania se vor ține într-o nouă formulă, lui Arșinel urmând să-i dea replica tânăra actriță Ana Maria Donosa. ”Arșinel putea să lase timpul să mai treacă sau să nu mai fi jucat niciodată”, a fost postarea unei doamne.

arsinel_2.jpg

arsinel donosa
Alexandru Arșinel și Ana Maria Donosa își vor da replica în spectacolul din Spania
Foto: Click!

 

Altcineva îi ține însă partea actorului: ”Una, două, cârcotim și condamnăm! Pentru ce? D-nul Arşinel e şi dânsul un actor mare! Ce are în inimă numai dânsul știe, dar merge mai departe fiindcă aceasta e menirea lui. Și poate se ridică pe lângă dânsul un alt talent. Contractele sunt contracte. Cârcotim, judecăm cât trăiesc artiştii, dar și când mor".

Alexandru Arșinel nu este singurul artist care și-a găsit alt partener după ce colegul lui de scenă a încetat din viață. Fotoreporterii Click! l-au surprins la aeroport și pe Vasile Muraru care, după decesul de acum patru ani al lui Nae Lăzărescu, a făcut duet cu Valentina Fătu, o actriță foarte talentată.

vasile-muraru-si-nae-lazarescu.jpg

vasile muraru, nae lazarescu
Vasile Muraru și Nae Lăzărescu, unul din cuplurile de aur ale revistei românești
foto: arhiva Click!

 

„Am avut ne­voie de un partener de scenă şi am găsit-o la noi, la teatru, pe Valentina Fătu, cu care am făcut «Chef de râs», o ediţie specială pentru a doua zi de Paşte, ce a fost cap de linie în topul audienţelor de luni seară, la Antena 1", mărturisea în exclusivitate pentru Click!, celebrul actor de comedie.

vasile_muraru.jpg

vasile muraru
Vasile Muraru și Valentina Fătu, pe aeroport, înainte de plecarea în Spania
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

12-13-vedete-2-col-stela-arsinel.jpg

arsinel stela popescu
Alexandru Arşinel ar fi trebuit să joace alături de Stela Popescu pe 2 şi pe 3 decembrie, în Spania
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • cristina stamate

    Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, după doi ani și jumătate de suferință. operată pe cord deschis în 2015 și imobilizată la pat în ultimele luni, Cristina Stamate și-a păstrat cochetăria care a caracterizat-o toată viața.

  • Foto

    Actorul și regizorul Dan Puican (83) , primul soț al Stelei Popescu a fost invitat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D , unde a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care cândva i-a fost parteneră de viață și scenă. A mărturisit cu lacrimi în ochi și cu vocea stinsă că actrița a fost dragostea tinereții sale și că,după despărțirea de ea, își pierduse interesul față de oricare altă femeie. A adăugat că a fost criticat de nenumărate ori pentru faptul că aavea cuvinte de laudă pentru Stela Popescu, deși el nu mai făcea parte din viața ei.