Nepotul lui Guță și-a făcut schimbare de sex. Cum arăta înainte Sonia Ferrari, transsexualul de la “Chefi la cuțite”

sonia_ferrari_6.jpg

Sonia Ferrari a gătit la "Chefi la cuțite"
foto: Antena 1

Celebrul manelist Nicolae Guţă are cu ce se mândri. Nepotul său, Marcel, s-a transformat în femeie şi a devenit celebru peste noapte. Marcel este acum Sonia Ferrari, după ce şi-a schimbat sexul şi a investit 50.000 de euro în operaţii estetice. Are silicoane, extensii blonde şi arată ca o adevărată divă. Nu se pricepe doar la gătit, ci şi la cântat. Uite cum arăta înainte Marcel!

Până mai acum patru ani, Marcel Guţă (26 de ani) era un băiat chipeş. Brunet, cu barbă deasă şi freză pieptănată pe spate, elegant în vestimentaţie, dar şi în gesturi. Ai fi zis că este metrosexual, genul de bărbat care se aranjează mereu, însă Marcel îşi dorea de fapt să fie femeie. Nu a stat mult pe gânduri şi a decis să îşi facă această transformare totală, ba chiar şi-a schimbat şi numele. Aşadar, nepotul lui Nicolae Guţă este acum nepoata şi nu se mai numeşte Marcel, ci Sonia Ferrari!

Miercuri seara, transsexualul şi-a făcut apariţia în emisiunea "Chefi la cuţite", de la postul Antena 1, într-o rochie mulată pe corp, extrem de machiat şi cu pletele în vânt. A gătit o musaca de cartofi pentru chefi, însă a fost şi un moment al spovedaniei, în care Marcel a povestit despre această schimbare, dar şi despre legătura cu celebrul manelist.

89_7.jpg

Pe vremea când îl chema Marcel Guţă

“Nu mi se pare important că sunt nepoata lui Nicolae Guţă. Da, sigur că mă ştiu bine cu familia lui, am şi cântat cu Nicolae, pe vremea când eram băiat. Nu ştiu dacă ştiţi sau dacă v-aţi dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescenţă că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să-mi fac unghiile, am făcut şi operaţie de schimbare de sex, în Thailanda. La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat şi că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă”, a mărturisit Sonia Ferrari la Antena 1. Ca să arate ca o divă, a investit 50.000 de euro în operaţii estetice, la care se adaugă şi cea de schimbare de sex, pe care şi le-a făcut în Thailanda, patria transsexualilor. Şi-a pus implanturi cu silicon în fese, la bust, şi-a "aranjat" faţa şi arată ca o femeie.

sonia-ferrari-concurenta-chefi-la-cutite-nepoata-lui-nicolae-guta-hp1.jpg

Marcel Guță este nepotul lui Nicolae Guță
foto: Facebook

Intervenții estetite pe bandă rulantă

”În afară de operaţia în sine, au mai fost şi alte intervenţii pentru a arăta aşa cum mă vedeţi acum. Mi-am pus implanturi cu silicon, mi-am scos grăsimea de pe abdomen, mi-am îndreptat bărbia, mi-am pus buze, un aqua-filling în fese. Anul acesta îmi voi schimba însă silicoanele şi îmi voi rotunji fundul. Modelul meu este Kim Kardashian, poate nu chiar atât de extrem ca la ea, dar pe acolo. Forma aia de sirenă, cum mai vezi la Cardi B. sau Nicki Minaj. De la noi ar fi Loredana Chivu. O să-mi fac un corp de braziliancă”, a mai spus nonconformista rudă a lui Nicolae Guţă.

78_10.jpg

Marcel pozează perfect în rol de divă. Poartă ţinute mulate pe trup şi se mândreşte cu bustul obraznic

sonia.jpg

Sonia Ferrari a investit 50.000 de euro ca să aibă corp de femeie
foto: Facebook
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1