Nepoata ghinionistă a lui Mircea Sandu este gravidă în trei luni

8-vedete-foto-1-4-col.jpg

Andreea este nerăbdătoare să devină mămică

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După mulţi ani de necazuri şi de nelinişti, cu siguranţă că 2016 a fost pentru nepoata lui Mircea Sandu cel mai bun. Andreea a reuşit să îmbrace rochia de mireasă, după ce doi logodnici i-au murit în timpul pregătirilor de nuntă şi, mai mult, ea va deveni mamă anul acesta.

Bucurie mare în familia fostului şef  FRF Mircea Sandu. Andreea, nepoata din partea fratelui său Costel Coţobău, a aflat  de curând că urmează să devină mămică. Astfel, la patru luni de la nunta care a avut loc la Biserica Caşin, unde naşi de cununie i-a fost celebrul cuplu Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, acesteia i s-a îndeplinit visul, iar  peste mai puţin de şase luni  va aduce pe lume primul său copil. Bruneta încă nu a aflat dacă va avea băiat sau fetiţă, însă soţul ei este în culmea fericirii şi o copleşeşte cu daruri scumpe. Astfel, în semn de mulţumire, Viorel Lege, alias Viorel Mexicanu’, cunoscut  lăutar din Călăraşi, i-a cumpărat viitoarei mămici o maşină pe care şi-o dorea foarte mult, şi anume un Volkswagen Tiguan în valoare de 20.000 de euro.

8-vedete-foto-2-2-col.jpg

Andreea are o legătură strânsă cu unchiul ei, Mircea Sandu

Şi-a cumpărat două case după nuntă

”Soţia mea este însărcinată în câteva luni. A făcut testul de sarcină iar zilele acestea urmează să mergem la medic pentru a ne da mai multe detalii. Suntem foarte fericiţi că am trecut la o altă etapă, şi anume cea de viitori părinţi. Nu ne interesează ce sex va avea bebeluşul, pentru noi important e să fie sănătos. E dar de la Dumnezeu”, a declarat pentru Click! soţul Andreei, Viorel Mexicanu’. Pentru că-şi doresc mulţi copilaşi, cei doi au făcut achiziţii serioase după nuntă: şi-au cumpărat două locuinţe. ”Am cumpărat un apartament şi o casă. Deocamdată nu ne-am fixat domiciliul în vreunul dintre imobile, stăm în ambele părţi, însă când se va naşte copilaşul vrem să stăm în casă”, ne-a mai spus ruda lui Mircea Sandu.    

 

Al treilea iubit a fost cu noroc

8-vedete-foto-3-3-col.jpg

La nunta cu Viorel Mexicanu’ i-a avut naşi pe soţii Reghecampf

A trecut prin două poveşti de iubire impresionante, şi, culmea, cu un final tragic, parcă tras la indigo. În urmă cu nouă ani, Andreea, nepoata fostului şef FRF, Mircea Sandu, a suferit un şoc puternic, când a fost nevoită să-şi îngroape logodnicul. Bărbatul care urma să-i devină  soţ a murit brusc, din cauza unui stop cardiac. Andreea a reuşit cu greu să treacă peste această durere. Abia după câţiva ani, ea a întâlnit un alt bărbat care i-a furat inima şi care urma să o ducă la altar. De parcă ar fi fost lovită de un blestem, şi acest logodnic a murit tot după un infarct şi tot în timpul pregătirilor de nuntă. Andreea a luat drumul mănăstirilor, rugându-se ca o minune să aibă loc în viaţa ei. Aşa că, în urmă cu un an, Andreea l-a întâlnit pe Viorel Lege, un instrumentist din Călăraşi, şeful trupei de muzică populară ”Hai la joc”, din Bucureşti, cu care de altfel s-a şi căsătorit. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5