Dan Negru, vacanță cu peripeții! Prezentatorul a stat trei ore la coadă în vamă

190_1.jpg

La Muntele Athos
Citeste tot despre: 

Celebrul prezentator tv al postului Antena 1 a vizitat întreaga țară, la vreme de pandemie, dar nu a renunțat nici la vacanța din Grecia: ”Vreo 3 ore așteptare în vamă ! Grecia e o țară cu 11 milioane de locuitori și cu vreo 17 milioane de turiști, în zilele lor bune!”, a scris Dan Negru ( 49 de ani), pe Facebook.

18_1.jpg

În vama Kulata- Promachonas

El a ținut să ajungă și la  Muntele Athos, unde s-a întâlnit cu preotul Vasile Ioana, pe care îl vedeți adesea și la PRO TV: ”Dacă ajungeți pe aici e bine de știut că Muntele Athos n-ar fi arătat azi așa fără contribuția majoră a românilor. Nu a existat nici un domnitor important al Moldovei sau al Țării Românești, care să nu ofere averi impresionate mănăstirilor din Muntele Athos. Totuși, românilor nu li s-a aprobat nici în ziua de azi o mănăstire pe Muntele Athos și călugării români de aici trăiesc și azi prin mănăstirile grecești, sârbești, rusești, prin schituri sau chilii izolate!”, a mai menționat moderatorul tv. 

Loading...

Citește și

  • Vedeta Antena 1, Dan Negru (47 de ani), munceşte din greu pentru cei doi copii, Bogdan (7 ani) şi Daria (9 ani). Şi-a propus să le construiască un adevărat imperiu imobiliar şi chiar are fler de afacerist, căci i-a mers de minune şi în anii în care criza financiară îi sufla în ceafă. Acum, Dan înalţă un alt bloc de birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani.

  • Dan Negru (48 de ani) este un bănăţean chibzuit. Sutele de mii de euro, agonisite din televiziune, le-a investit într-un adevărat imperiu imobiliar aşa că, acum, în timpul pandemiei de coronavirus, când emisiunile lui sunt suspendate, poate trăi liniştit din închirierea blocurilor deţinute în Bucureşti. Dan ne-a povestit, într-un interviu de suflet, despre soarta mass-media, despre frumoasa lui familie, dar şi despre pasiunile secrete.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1