Negru, 16 Revelioane, 16 secrete

12-13-fotoegdfg-1-6-col.jpg

Dan Negru si Daniela Crudu
Sexoasa Daniela Crudu i-a fost ajutor de nădejde prezentatorului de la Antena 1

La noapte vom ciocni, vom dansa, iar unii vor butona şi telecomanda. Click! îţi prezintă cele mai atractive programe pe care televiziunile le vor difuza pe 31 decembrie şi pe 1 ianuarie. De departe, cele mai multe ştiri inedite vin dinspre tabăra lui Dan Negru, de la Antena 1, unde anul acesta prezentatorul are pe mână cel de-al 16-lea Revelion din carieră.

Dan Negru (44 de ani) va prezenta în această seară, de la ora 22.00, la Antena 1, cel de-al 16 Revelion al său. Toate au fost lider de audienţă.
În fiecare an, filmările Revelionului de la Antena 1 sunt un adevărat maraton: durează 3 zile, câte 10 ore pe zi.

 

În cei 16 ani de muncă, Dan Negru a adunat 480 de ore de filmări

Toţi colegii lui Dan Negru, toţi oamenii din Antena 1, ştiu că prezentatorul are o singură pretenţie la filmări: să fie înconjurat de baxuri de apă plată: bea câte 6 litri la o zi de filmare. La un calcul simplu, rezultă că Negru a dat pe gât aproximativ 280 de litri de apă în 16 ani.
Într-un an, lui Negru i s-a furat paltonul. Nu l-a mai dus la cabină, ci l-a lăsat în platou.
În cei 16 ani, Dan a pierdut două telefoane mobile la filmări. Le-a rătăcit şi nu le-a mai dat de urmă.
La Revelionul din 2001, actriţa Adriana Trandafir, costumată în ţigancă, i-a ghicit în palmă lui Traian Băsescu şi i-a prevestit că va deveni preşedintele României. La vremea aceea, Băsescu era primarul Capitalei.
În această seară, la “Revelionul Starurilor 2016”, Negru aduce pe scenă 114 artişti: Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabiţă, Connect-R, Maria Buză, Pepe, Maria Cârneci, Alina Eremia, Liviu Vârciu, Diana Munteanu, Gina Pistol, Andreea Bănică, Anna Lesko, Aurelian Temişan, Lora, Taraful din Clejani, Dorian Popa, Ruby etc..
În postura de maestru de ceremonii al celui de-al 16-lea Revelion, Dan Negru mărturiseşte că se simte “cu o povară pe umeri, pentru că nu longevitatea contează, ci performanţa”.
Momentele speciale ale nopţii dintre ani vor fi cele dedicate măştilor. O parte dintre artişti, împărţiţi în două tabere, a fetelor şi a băieţilor, vor trebui să ghicească ce personalităţi se ascund în spatele a 11 măşti spectaculoase: Chewbacca din “Războiul stelelor”, Grinch, Mihai Viteazul, vrăjitoarea din Albă ca Zăpada etc.
Soliştii Dorian Popa şi Ruby au început anul 2015 la PRO TV, în emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi l-au încheiat la Antena 1, alături de Dan Negru;
Vedetele au călărit fiecare ce au găsit: Dan Negru şi Daniela Crudu, o motocicletă, Pepe, un căluţ de lemn, Dorian Popa, o trotinetă.
Gospodină de fel, Diana Munteanu nu s-a putut abţine şi, în pauze, a pus mâna pe mătură, ca să ajute la curăţarea scenei de confetti.
La momentul de la miezul nopţii, Dan Negru a udat cu şampanie trei balerine, din cap până în picioare, spre amuzamentul tuturor;
Gina Pistol, Ruby şi Maria Buză şi-au relaxat picioarele, plimbându-se desculţe prin platou.

La Revelionul 2015, Antena 1 a avut 3 milioane de telespectatori la nivel naţional, de 6 ori mai mult decât PRO TV.

 

 

Zoom
114 vedete a adunat Dan Negru la “Revelionul starurilor”

loading...

Citește și

  • Se numeşte Google şi e un ciobănesc mioritic de 70 de kilograme. S-a născut la stână şi, obişnuit să scormonească peste tot, e o ameninţare la adresa grădinii stăpânului său, vedeta Antenei 1, Dan Negru.

  • Înainte petrecea ore în şir pe platourile de filmare, însă, de când a aflat că va deveni tătic, Dan Negru s-a schimbat total, devenind un soţ exemplar.

  • Ce bine o luasei tu cu TVR Timişoara. Erai vedeta locului, făceai emisiuni suberbe de rock&folk cu trupe şi grupe, erai aproape omul de casă la "Talisman", îi spălai, îi pieptănai... la imagine.

  • Criză, criză, dar nu şi pentru Dan Negru! El trăieşte pe picior mare de când a semnat contractul pentru emisiunea "Fabrica de staruri", difuzată de Prime TV din Chişinău. Negru este tratat, peste Prut, ca un prinţ: stă la hotel de cinci stele, călătoreşte gratis cu avionul şi are două asistente sexy.