Nea Raţă şi Iulia Vântur au mâncat cactuşi în Cipru

12-13-vedete-nea-ratazczx.jpg

Oana Tache, nea Raţă şi Iulia Vântur avertizează: cactuşii constipă!

Au trecut deja două luni de când vedetele se spetesc în Cipru, la “Ferma vedetelor”, pentru marele premiu de 50.000 de euro.

La polul opus, prezentatoarea Iulia Vântur (35 de ani) şi boierul nea Raţă (50 de ani) îşi umplu timpul liber cu tot felul de activităţi distractive. Recent, ei au fost vizitaţi în Cipru de Oana Tache (28 de ani), reporter la “Vocea României”.

„Nea Raţă, Iulia şi eu am mers la ferma de cactuşi şi am încercat pe bune fructul. La gust seamănă cu apa cu zahăr. Ca formă, la interior aduce cu papaya şi trebuie să ai mare grijă cum apuci coaja, pentru că vei rămâne cu spini în degete. Sfatul lui nea Raţă e să nu dai iama în cactuşi. Dacă-ţi place, nu exagera, pentru că te constipă!”, mai scrie Oana.

Ultima aventură a brunetei a fost la “Camel Park”, alături de Iulia. “Am nimerit într-o fermă de cămile cipriote, care alergau fericite spre tine dacă te vedeau cu punguţa de roşcove în braţe”, povesteşte Oana.

Loading...

Citește și

  • Zvonurile îl dădeau divorţat de Oana Botez, mama copiilor lui, dar Click! aruncă bomba: Octavian Strunilă (34 de ani) se pregăteşte de însurătoare!

  • viorel sipos ferma vedetelor cipru

    Plâns de fete şi regretat de băieţi, Viorel Şipoş nu a stat prea mult în România după ce a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor". Sâmbătă, artistul a aterizat din nou în Cipru pentru a reveni printre camarazii de suferinţă. Cântăreţul a fost chemat să filmeze pentru ultimele ediţii ale emisiunii, care încă nu vor fi difuzate pe micul ecran.

  • Anul trecut, pădurea de la Cocani, locul în care s-a filmat primul sezon din “Ferma vedetelor”, a fost lux pe lângă ce au găsit acum, în Cipru, cei 12 noi concurenţi. Aşezarea lor, o adevărată văgăună, se află între doi versanţi impozanţi şi arată ca după bombardament.

  • Te iert, dar nu te uit. Pe asta s-a bazat Maria Constantin atunci când a auzit că va intra la “Ferma vedetelor” alături de Saveta Bogdan. Puţini ştiu că cele două s-au războit grav la TV, în 2014, şi iată că lovitura finală s-a produs miercuri seară (9 martie), când Maria s-a răzbunat pe rivala ei la duelul de la PRO TV.