Nea Mărin a renunţat la emisiunea "Poftiţi la Nea Mărin". Cine va prelua frâiele show-ului

viataluineamarin_main.jpg

Nea Mărin a părăsit platoul emisiunii pentru a o ajuta pe fiica sa cu organizarea unui eveniment
Foto:Arhivă personală

Nea Mărin va părăsi emisiunea "Poftiţi la Nea Mărin" din cauza unor afaceri de familie. Mai exact, fiica sa, Larisa, are nevoie de ajutor la organizarea unui eveniment de amploare şi consideră că nu se poate descurca singură. Aşadar, l-a apelat pe tatăl său, spaima vedetelor din cauza ţipetelor lui şi a obiceiului de a le altoi cu tot felul de obiecte atunci când le prinde în off-side. După ce a fost apelat de fiica sa, Nea Mărin a renunţat la emisiune fără să stea mult pe gânduri şi a plecat spre Bucureşti pentru a-i fi alături Larisei.

Nea Mărin a părăsit platoul emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin" pentru a o ajuta pe fiica sa Larisa la organizarea unui eveniment de amploare. De mai bine de 10 ani el şi fiica lui se ocupă de găzduirea Horei Satului care are loc la Muzeul Satului. Larisa s-a îngrijorat ştiind cât de importantă este această datorie şi a decis să apeleze la tatăl ei pentru a se asigura că lucrurile vor merge ca pe roate, iar toţi participanţii vor fi muţumiţi.

 "Asta a fost prima zi de când am preluat restaurantul şi nu sunt acolo. Am un eveniment foarte important. Sunt zece ani de când, în fiecare an, organizez Hora Satului, la Muzeul Satului.  De zece ani, eu cu Larisa organizăm acest eveniment. Larisa mi-a dat telefon cu două zile înainte şi mi-a zis: ‘tată, nu cred că mă pot descurca fără tine’. Aşa că am plecat imediat la Bucureşti. Ea nu ştia că voi merge, iar când am ajuns m-a luat în braţe şi nu-mi mai dădea drumul", a povestit acesta, potrivit publicaţiei cancan.ro. 

Nea Mărin s-a gândit la toate înainte de a părăsi platoul de filmare şi a decis să îi predea frâiele emisiunii lui CRBL, în care are încredere căci îl consideră cel mai responsabil dintre toţi cei care au lucrat alături de el pe parcursul show-ului. "Vica a mai participat, Andreea Tonciu a fost la şi mai multe ediţii decât ea, pe Ghenu încă nu-l cunosc. Dar cel care mi-a dovedit până acum că este cu adevărat responsabil este CRBL", a relatat Nea Mărin. 

nea_marin_nunta.jpg

Aşa arăta Nea Mărin la nunta sa, în urmă cu 35 de ani
Foto:Arhivă personală

Cum a devenit Nea Mărin celebru 

Viața lui Nea Mărin a luat o întorsătură atunci când a devenit cunoscut drept unui dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice de la noi din țară. A făcut parte mulți ani din echipa “Căluşarii din Conţeşti”, alături de care a câștigat numeroase premii care i-au propulsat cariera. A lucrat cu multe vedete și s-a lansat în televiziune. Având o personalitate energică și mult umor, Nea Mărin a fost apreciat de public. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Viața lui ‘Nea Mărin este un adevărat mister pentru mulți dintre admiratorii lui, care l-au văzut doar în ipostaza de vedetă. Pe numele său real Marin Barbu (57 de ani), el este cunoscut drept „coșmarul vedetelor". S-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a cochetat cu dansul. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București. Apoi, a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

  • nea marin

    Filmările pentru emisiunea ”Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” i-au trezit nostalgii lui Nea Mărin. Stăpânul verighetelor și-a amintit cu emoție de propria nuntă, din urmă cu 35 de ani. Un cort imens, 400 de invitați și toate tradițiile respectate, inclusiv bărbieritul mirelui. Iar ca să ajungă să facă nuntă cu aleasa inimii lui, Nea Mărin a fost nevoit să-și fure iubita de la socri.