Naționala de Fotbal a Artiștilor: ”Suntem campioni! Suntem fericiți!”

artisti_campioni_mondiali_fotbal_artisti.jpg

nationala artistilor fotbalisti din romania este campioana mondiala
Artiștii fotbaliști din România, din nou campioni mondiali, după patru ani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

S-au întors acasă campioni mondiali. Naționala Artiștilor Fotbaliști a fost întâmpinată la aeroport de familii și mulți fani. Jucătorii au cântat până în zori, bucuroși că după patru ani sunt din nou campioni mondiali.

Sunt campioni mondiali! Artiștii din România care formează Naționala Artiștilor Fotbaliști aproape că nu au dormit de bucurie că au devenit, din nou, campioni mondiali.

”Am învins Rusia la ea acasă, pe Stadionul Lokomotiv Moscova, după un meci palpitant. Am luptat, am suferit, am muncit și am câștigat pentru Tricolor, pentru România. Știm că ne-ați fost alături, am primit nenumărate mesaje de susținere și felicitări. Suntem fericiți că sunteți mândri de noi, pentru că noi suntem onorați să jucăm pentru România. În anul Centenarului, Naționala Artiștilor Fotbaliști a câștigat Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști Art Football Moscova 2018, pentru a doua oară”, a scris Kamara. 

Pentru a ajunge până în ultimul act, Naționala Artiștilor Fotbaliști a strâns 4 victorii: 1-0 cu Argentina, 5-0 cu Peru și 8-2 cu Italia în grupe și 2-0 cu Anglia în semifinale. Ediția din Rusia a fost a 6-a a Campionatului Mondial al Artiștilor. România a cucerit trofeul în 2014 și a mai jucat încă două finale.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5