Natalia Mateuț şi Mircea Eremia, înlocuiţi de Flick și Popescu la „Star Matinal”

natalia_mateut_mircea_eremia.jpg

natalia mateut mircea eremia
Natalia Mateuţ şi Mircea Eremia au fost înlocuiţi de la matinal
foto: captură video

Antena Stars va avea un nou matinal în cursul săptămânii. Flick şi Popescu intră pe post de luni (16 septembrie), de la ora 08.00. Cei doi se vor afla în direct timp de aproape patru ore, de luni până joi, şi îi vor înlocui pe Natalia Mateuţ şi Mircea Eremia.

 

Se aglomerează programul lui Flick şi al lui Popescu. Cei doi sunt noii prezentatori ai matinalului de la Antena Stars. După programul de dimineaţă de la tv, cei doi vor merge după amiaza la Radio ZU, acolo unde vor avea în continuare emisiunea lor.

flick_si_popescu.jpg

popescu flick
Popescu şi Flick sunt noii prezentatori ai matinalului de la Antena Stars
Foto: arhivă personală

„Oricum, iarna cred că ne prinde, adică luna decembrie. Avem matinalul dimineaţa la Antena Stars, emisiunea de la radio după amiază, iar în weekend avem evenimente. Nu este uşor, dar ne şi place ceea ce facem. Noi, în primul descălecat, am stat vreo cinci săptămâni. Noi doi cu Nasrin, a fost o perioadă de tranziţie. A fost profesoara noastră de Antena Stars. Ea rămâne în echipa care a consacrat-o, cu Andrei. (…) Noi rămânem cu chef Berry şi cu Roxana asistenta, care a dovedit că poate fi un real sprijin pentru noi”, au spus recent Flick şi Popescu.

Aşadar, Flick şi Popescu, alături de chef Berry şi Roxana, vor putea fi urmăriţi de luni până joi, de la ora 8:00 la 11:45, pe Antena Stars în cadrul emisiunii Star Matinal.

Natalia Mateuț are o nouă emisiune la Antena Stars

Dacă Mircea Eremia probabil va reveni la cariera lui artistică full time, Natalia Mateuţ rămâne la Antena Stars. Ea are un nou proiect şi a şi început filmările pentru emisiunea pe care a primit-o pe mână. 

"O nouă emisiune tv înseamnă o nouă provocare. Şi cum ador provocările, de abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit. Invitatul meu de astăzi: Gabi Torje. În curând la Antena Stars", a scris Natalia pe Instagram. 

natalia_mateut.jpg

natalia mateut
Foto: captură Antena Stars

Şatena a trecut prin mai multe schimbări în ultimul timp. În primăvara acestui an, Natalia Mateuț şi-ar fi dezamăgit şefii obţinând audienţe slabe, aşa că s-a decis atunci ca ea să prezinte doar trei zile pe săptămână şi doar în weekend. Locul ei a fost luat de Nasrin Ameri, asta şi după ce fostul ei coleg, Răzvan Botezatu fusese înlocuit de Mircea Eremia.

Astfel, matinalul prezentat de Nasrin, Andrei Ştefănescu şi Roxana a fost prezent pe post de luni până joi, iar matinalul prezentat de Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia – vineri, sâmbătă şi duminică.

 

Citeşte şi:

 

Nasrin Ameri o înlocuiește pe Natalia Mateuț la Matinalul Antena Stars! Care e motivul

Cine îi ia locul lui Răzvan Botezatu la Star Matinal. Sora lui e o cântăreață celebră

Loading...

Citește și

  • star matinal echipa

    Toamna vine cu schimbări mari la toate posturile tv. Mai marii trusturilor au renunţat la unele vedete care aveau salarii colosale, dar şi la prezentatori care nu erau prea bine plătiţi. În această a doua categorie intră Răzvan Botezatu, gazda Star Matinal, şi asistenta tv Raluca Dumitru. Bruneta îşi dorea de mai mult timp să renunţe la job, având în vedere că salariul ei era foarte mic, iar decizia şefilor nu a fost deloc o surpriză pentru ea.

  • Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru și-au anunțat plecarea de la cârma emisiunii Star Matinal de la Antena Stars. Cele două vedete au anunțat faptul că nu vor mai face parte din trustul Antena.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1