Natalia Mateuţ, vacanță la mii de kilometri distanță de România! Cum a petrecut în Zanzibar

Natalia Mateuț, fiica celebrului fost fotbalist Dorin Mateuț, este o împătimită a vacanțelor exotice, așa că după Dubai, Mexic, Mykonos, frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a ajuns în Zanzibar.

Acolo nu se putea altfel decât ca Natalia să își etaleze noul bust proeminent, de care este foarte mândră, într-o colecție de costume de baie care mai de care mai decoltate și mai frumos colorate. Tânăra arată din ce în ce mai bine și asta au observat și urmăritorii ei de pe rețelele sociale care o complimentează la tot pasul.

Ședințele foto incendiare de pe plajă, din hamac sau de sub umbra palmierului au “incendiat” cu desăvârșire Instagramul, dar și pe bieții localnici. La cei 31 de ani pe care îi are, Natalia Mateuț are gene bune, mama ei fiind, de asemenea, o femeie frumoasă. Vedeta s-a mutat de curând singură, într-un apartament pe care și l-a renovat după bunul său plac și de câte ori prinde ocazia, adoră să plece în vacanțe alături de prietene. 

Citește și: 

INTERVIU Natalia Mateuț, schimbare radicală în viața personală: "Îmi place să mă bucur de libertate"

Natalia Mateuț, presată de părinți să facă mai repede copii: «Am alte priorități acum»

Loading...
 
 

Citește și

  • Natalia Mateuț a fost întotdeauna o răsfățată! Nu i-a lipsit nimic și a trăit 29 de ani alături de familia ei, mama, sora și tatăl său celebru, Dorin Mateuț. Pentru că își dorește să vadă cum e să locuiască singură și să fie independentă, să se gospodărească ea însăși, Nati a decis că a sosit vremea să se mute singură într-un apartament de 200 mp primit cadou de la părinți. Vedeta Antena Stars nu are deocamdată un iubit și trăiește la cote maxime starea de libertate! Într-un interviu pentru Click, Nati a făcut “lumină” cu ce se întâmplă acum în viața ei!

  • natalia mateut sexy in hamac

    La 29 de ani, Natalia Mateuț, prezentatoarea emisiunii «Cea mai tare din parcare», difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars, știe foarte clar ce își dorește! Să își trăiască viața din plin, să fie împlinită profesional și să se plimbe cât mai mult! Mama ei însă este de altă părere. Își dorește cât mai curând nepoți!