EXCLUSIV Ce măsuri a luat Ilie Năstase după conflictul de gelozie cu Nick Rădoi

1_39.jpg

Soții Năstase au fost însoțiți de bodyguard la restaurant și la cumpărături. Omul i-a ajutat să care sacoșele cu cadouri

Când iubeşti o femeie, eşti capabil de toate sacrificiile! Cel puţin aşa se vede situaţia în cazul lui Ilie Năstase, care, recent, i-a pus bodyguard Ioanei. Totul s-a întâmplat după un schimb de replici dure cu Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, care o complimentează în continuare pe actuala doamnă Năstase.

Ilie Năstase (74 de ani) s-a stabilit cu tot cu buletin în Constanţa, însă pentru că acolo se mai plictiseşte, din când în când mai trage o fugă pe la Capitală. După cum aţi citit în Click! el şi-a vândut casa din Primăverii, anul trecut, însă de fiecare dată locuieşte în complexul Stejarii, al prietenului Ion Ţiriac.

2_27.jpg

Soții Năstase au fost însoțiți de bodyguard la restaurant și la cumpărături. Omul i-a ajutat să care sacoșele cu cadouri

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Nasty zilele trecute alături de soţia sa, Ioana, după o sesiune de shopping în mall-ul din Băneasa. Îmbrăcaţi super elegant, frezaţi, coafaţi, pedanţi, simpaticul cuplu a părăsit complexul şi s-a îndreptat spre maşină. Nu, nu au fost singuri, ci însoţiţi de un bărbat cu alură de bodyguard, care le-a cărat plasele cu târguieli până la automobil, apoi s-a asigurat că Ioana şi Nasty sunt în siguranţă. Pesemne că după cearta virtuală cu Nick Rădoi, fostul tenisman face orice ca să-şi protejeze marea iubire, actuala soţie, şi este dispus să meargă cu bodyguard pe stradă, pentru ca soția lui să aibă "spate".

3_23.jpg

Nick Rădoi, un milionar excentric

Soția lui Ilie Năstase, în cea mai scurtă și mulată rochie, la Istanbul. Și fostul iubit, Nick Rădoi, i-a dat "like"

Nick Rădoi, «înjurat» de Ilie Năstase. Se ceartă din cauza Ioanei. "Cred că Ilie se simte pe locul 2"

După cum aţi putut citi în Click!, recent, Nasty l-a înjurat americăneşte pe celebrul milionar, după ce acesta i-a comentat Ioanei pe Facebook la o fotografie. Se pare că Rădoi nu a uitat-o pe fosta iubită, şi încearcă să se bage în seamă cu ea. Doar că mesajul public nu a fost pe placul lui Năstase şi, într-un acces de furie şi gelozie, a scris “Fuck you, Nick Rădoi” (n.r.: du-te naibii)! Ioana a vrut să evite orice controversă ori scandal pe pagina ei şi a şters toate comentariile! “Mă gândesc că Ilie are o problemă. El fiind tot timpul pe locul 1 în viaţa lui, cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face şi nici cum să schimbe”, a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars. Probabil lui Năstase îi este teamă să nu rămână fără cea de-a cincea soţie şi face tot posibilul să se asigure în acest sens. Mai ales că Ioana (45 de ani) este o femeie frumoasă, mai tânără cu 30 de ani decât el. După sesiunea de shopping, Nasty şi partenera lui s-au urcat în maşină şi s-au îndreptat spre apartamentul din complexul de lux.  

A vândut casa anul trecut 

1_39.jpg

Ilie Năstase nu a purtat corect masca

După ce a fost proprietar timp de aproape cinci decenii, Ilie Năstase a decis să vândă vila din Primăverii primită pe timpul lui Nicolae Ceauşescu. Casa în care a locuit cu majoritatea nevestelor sale şi care i-a cam adus ghinioane de-a lungul timpului, a fost vândută anul trecut cu jumătate de milion de euro. La scurt timp după tranzacţionare, rebelul sportului alb s-a mutat la Constanţa şi şi-a schimbat şi buletinul. “Da, este adevărat. Ilie a vândut casa. A făcut tranzacţia anul trecut, însă nu ştiu suma, nici nu mă interesează. Sunt banii lui. Eu am banii mei, iar maşina primită de ziua mea nu a fost cumpărată cu banii de pe casă. Ilie are încă venituri, contracte pe sume bune şi cu aceia a fost luat Bentley-ul. Cu banii de pe casă Ilie îşi face altă casă. Caută teren”, a declarat pentru Click! Ioana Năstase, în urmă cu câteva luni.  

Loading...
 
 

Citește și

  • Telenovelă ca a lor nu s-a văzut până acum. Brigitte şi Ilie Năstase sunt în plin proces de divorţ, dar joacă tare şi încă vor să se facă geloşi unul pe celălalt. Pe 6 august, bruneta a anunţat că relaţia cu Ilie nu mai poate fi reparată, şi că se iubeşte cu altcineva, iar ieri a explodat o altă bombă: Ilie are şi el o nouă parteneră, o brunetă din palmaresul milionarului Nick Rădoi.

  • Înainte de pandemie, Ioana Simion a făcut o achiziţie importantă în domeniul imobiliar. Soţia lui Ilie Năstase a cumpărat pentru fiul său un apartament în Mamaia Nord, în valoare de 120.000 de euro. În timp ce ea cumpără, iată că Brigitte, fosta nevastă a lui Nasty, şi-a scos la vânzare două apartamente, pentru a face pace cu băiatul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1