Naşa şi fina s-au întrecut în ţinute! Care a fost mai elegantă

nasa.jpg

botez gabriela cristea cristina siscanu nasa
Cristina Şişcanu şi Gabriela Cristea au fost în centrul atenţiei
foto: Click!

Zi importantă în familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea tv şi-a creştinat fetiţa şi a avut emoţii uriaşe. Pregătirile s-au făcut din timp, iar doamnele au fost cele mai preocupate. Atât naşa Cristina Şişcanu, cât şi fina Gabriela Cristea au acordat mare atenţie vestimentaţiei. Prima a ales o culoare puternică din cap până în picioare, în timp ce cea de-a doua a optat pentru o nuanţă estivală.

Prima petrecere a Victoriei, fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda a început cu puţin timp în urmă, părinţii şi naşii fiind extrem de emoţionaţi. Ceremonia de creştinare a ajuns loc la o biserică din Corbeanca şi a început în jurul orei 14.00.

biserica.jpg

botez gabriela cristea cristina siscanu nasa
Naşa Cristina Şişcanu şi fina Gabriela Cristea s-au îmbrăţişat când s-au întâlnit
foto: Click!

Primii care au ajuns au fost Gabriela şi Tavi Clonda. Prezentatoarea a optat pentru o rochie largă, care să-i ascundă urmele sarcinii.

eleganta.jpg

gabriela cristea rochie botez
Gabriela Cristea a purtat o rochie vaporoasă
foto: Click!

Rochia midi a brunetei, cu mâneci despicate, în nuanţe de albastru şi alb a fost asortată cu o pereche de pantofi siletto de aceeaşi culoare. Tavi a optat pentru un costum bleumarin pe care l-a purtat cu cămaşă albă şi cravată. 

botez_2.jpg

botez gabriela cristea cristina siscanu nasa
Fetiţa Gabrielei Cristea are 4 naşi
foto: Click!

Naşa Cristina Şişcanu a optat pentru o rochie de culoare roşie, mulată, cu mâneci aplicate, a purtat voaletă şi sandale de aceeaşi culoare. Cristina Şişcanu s-a asortat şi fetiţa ei Petra, pe care a îmbrăcat-o tot în roşu. Naşul Mădălin Ionescu a îmbrăcat un costum negru şi cămaşă bleumarin. Acestea au fost ţinutele de la biserică, la petrecere doamnele având pregătite alte rochii, semnate de designeri români. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1