Nadir: «Hoţii mi-au umplut faţa de pumni»

nadir114-vedete-1.jpg

Nadir s-a născut la Tripoli, Libia, pe 4 august 1988, dar a cunoscut succesul în România
Citeste tot despre: 

I-a fost greu, dar a răzbit. Simpaticul cântăreţ străin Nadir Tamuz nu a renunţat la visul de a deveni celebru în România, deşi aici nu a dus-o prea bine. A primit lovitură după lovitură, la propriu, fiind bătut măr de două ori. În locul lui, alţii ar fi dat bir cu fugiţii din ţara noastră, dar el nu s-a lăsat intimidat.

Nadir Tamuz (27 de ani) se simte ca acasă în România. Toată copilăria s-a împărţit între Tripoli (Libia), localitatea în care s-a născut, şi Bucureşti, oraşul de adopţie. Noi îl cunoaştem din 2012, când concursul “X Factor” (Antena 1) l-a scos la lumină şi l-a “aruncat” în showbiz-ul autohton.

Zoom
Alături de tatăl său, Khaled, la “Te cunosc de undeva” (Antena 1)

De atunci, Nadir nu s-a mai dat jos de pe scenă şi a bifat succes după succes: a lansat hit după hit, dar lovitura a dat-o în 2014, cu celebra piesă “Prietena ta”, pe care o cântă cu Randi şi cu Uddi, şi care are aproape 23 de milioane de vizualizări pe YouTube. În vara lui 2015, pe el a pus ochii însăşi Loredana, care l-a luat alături de ea în videoclipul melodiei “Te iubesc”, iar în toamna aceluiaşi an a fost cooptat printre concurenţii show-ului “Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Zoom
În vara lui 2015 a colaborat cu Loredana

Înainte însă să ajungă celebru în România, Nadir a trăit adevărate drame şi situaţii-limită, desprinse parcă din filmele de acţiune. Încă de când era adolescent şi elev la noi în ţară, Nadir a fost sac de bătaie. Colegii l-au necăjit, iar unul dintre ei i-a aplicat o corecţie zdravănă. Dar cel mai “şifonat” a ieşit dintr-o confruntare cu hoţii din Bucureşti.

Zoom
A dat lovitura cu piesa “Prietena ta”, pe care o cântă cu Uddi şi Randi

”Sunt două întâmplări mai vechi.  Prima dată m-a bătut un coleg la şcoală, când aveam 16 ani. El era mai mare, avea 18-19 ani. L-am dat atunci în judecată (n.r. – 2004), dar apoi mi s-a făcut milă şi l-am iertat. Apoi, am mai fost implicat într-un proces, prin 2009. Am fost bătut de hoţi. Aveam grijă de casa unui prieten, care era mai mult plecat din ţară. Într-o zi, când m-am dus acolo, am dat de doi hoţi. Am intrat în casă şi suna un telefon, într-o cameră. Nici nu am apucat bine să intru în acea încăpere că m-am şi trezit cu pumni în faţă. După ce m-am dezmeticit, m-am apărat şi hoţul a fugit. I-a căzut însă telefonul şi i l-am luat. Am sunat la ultimul număr pe care îl apelase şi mi-a răspuns tatăl lui. M-am dat drept taximetrist şi i-am zis că fiul lui şi-a uitat telefonul în maşină. Aşa mi-a dat adresa şi am anunţat Poliţia”, a povestit Nadir pentru Click! întâmplările pe care le-a rezolvat cu sânge rece şi iscusinţă.
loading...

Citește și