Nadine rupe nasturii de la cămaşă cu sânii uriaşi

nadine.jpg

Nadine, vedeta TV, sani mari, vedete paparazzi, vedete cu sani naturali
Nadine a fost surprinsă într-un centru comercial din Băneasa
foto: BLITZ

Spectacol sexy pe străzile din Bucureşti. Frumoasa mulatră şi-a luat o cămaşă mult prea mică pentru bustul ei mult prea generos. Fotoreporterii Click! au fost pe fază

Are 40 de ani, dar nu îşi arată vârsta. Nadine a rămas aceeaşi vedetă carismatică şi dincolo de micul ecran, cel mai recent proiect al ei fiind emisiunea "Vorbeşte lumea", de la PRO TV, pe care a prezentat-o alături de Vica Blochina, Cove şi Sore. Ulterior, Cove a rămas fără cele trei colege, iar şefii i-au adus-o drept parteneră de prezentare pe Adela Popescu. Aşadar, în pauza de televiziune, Nadine îşi împarte timpul între familie şi proiecte personale. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent în zona Băneasa, într-o ţinută aparent banală. La o privire mai atentă însă, se observă cum cămaşa vedetei lăsa o privelişte sexy asupra sânilor, căci nasturii abia mai făceau faţă să ţină în frâu bustul proeminent. Într-un interviu mai vechi, Nadine ne-a povestit cum se întreţine.

nadine_1.jpg

Nadine, vedeta TV, sani mari, vedete paparazzi, vedete cu sani naturali
Nadine este posesoarea unui bust sută la sută natural
foto: BLITZ

"Îmi pare rău că oamenii au transformat kilogramele corpului lor într-un țel suprem și totul se învârte în jurul cântarului și a ceea ce mănâncă. M-am uitat la niște poze mai vechi în urmă cu câteva zile, eram foarte slabă și, culmea, coincidea și cu cât eram de nefericită. Nu mă gândesc la câte kilograme am, nu îmi pasă. Starea mea de bine ca om nu vine niciodată de la cum arăt sau de la ce zice cântarul. Am început să fac mici schimbări în alimentația mea, motivația fiind că, lucrând mult, am nevoie de mai multă energie. Întâmplător și slăbesc din cauza acestor mici schimbări. Planific să merg și la sală, dar nu știu de când", ne spunea vedeta, care este mămica unui băieţel de 6 ani şi jumătate, Noah.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1