Nadine, mărturisiri tulburătoare: „În toată copilăria voiam să mă albesc!”

Citeste tot despre: 

A copilărit fără părinți, iar asta a lăsat urme adânci în sufletul lui Nadine. La vârsta de şase ani, mulatra ajungea într-un centru de plasament după ce mama ei murise şi tatăl plecase în Congo, ţara natală.

Nadine Voindrouh (40 de ani), fosta vedetă de la Prima Tv. a avut o copilărie zbuciumată, de care nu îşi aminteşte cu prea mare plăcere. Ceilalți o marginalizau doar pentru că arăta diferit față de ei. S-a simțit singură, abandonată și izolată. 

Zoom
Nadine, când era în clasa a IV-a
Foto: facebook / Arhivă personală

„Am vrut să mă albesc toată copilăria, ca să se joace copiii din faţa blocului cu mine. Stăteam sub o salcie toată ziua. Eram convinsă că umbra ei mă va albi. Voiam să fiu pe păturici cu copiii şi să ne prefacem că vindem şi cumpărăm diverse, cu bani din frunze. Adorabil ... nu am apucat să mă joc niciodată. Slavă domnului ! Ce lecţie extraordinară ! ... tocmai " dovleacul" mi-a fost biletul de ieşire. Tocmai " defectul" mi-a adus evoluţia. Atunci, în orele acelea, multe, de solitudine, învăţam să fiu de partea mea. Învăţam să nu mă abandonez. Om bun ! Stai pe dovleacul tău, nu te da din mâna. Investește în tine ! Tu eşti propria ta avere ! Tu eşti tot ce ai mai bun, iar împreună veţi face lucruri fabuloase. Îmbrăţişează-te ! Să nu cumva să te văd sub salcie”, a scris Nadine pe contul ei de Facebook. 

loading...
Loading...

Citește și

  • scoala vedetelor, cantareti, adolescenti, fani, dans

    Copilăria fără părinţi a lăsat semne adânci în sufletul mulatrei Nadine Voindrouth (40 de ani), care la vârsta de şase ani a ajuns la un centru de plasament după ce mama ei a murit şi tatăl a plecat în Congo, ţara natală a bărbatului. Astfel, bunica s-a văzut nevoită să o ducă la orfelinat. Ce a trăit aici a făcut-o să sufere teribil şi nici după mai bine de 30 de ani nu i s-au şters din minte aceste amintiri.

  • nadine

    Simpatica Nadine (39 de ani) a avut o copilărie de coşmar. Pe când avea doar șase ani, mama ei s-a stins din viaţă, iar tatăl ei a decis să o abandoneze la o casă de copii, unde a suportat bătăi crunte. În urmă cu opt ani, Nadine a mai primit o lovitură cruntă din partea vieţii: sora ei, Ana, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis.