Nadine, amintiri dureroase de la orfelinat: "Aş fi dat orice să am părinţi gay!"

nadine-47536.jpg

scoala vedetelor, cantareti, adolescenti, fani, dans
Nadine a avut o copilărie de care nu ar mai vrea să-şi amintească
foto: arhiva personală

Copilăria fără părinţi a lăsat semne adânci în sufletul mulatrei Nadine Voindrouth (40 de ani), care la vârsta de şase ani a ajuns la un centru de plasament după ce mama ei a murit şi tatăl a plecat în Congo, ţara natală a bărbatului. Astfel, bunica s-a văzut nevoită să o ducă la orfelinat. Ce a trăit aici a făcut-o să sufere teribil şi nici după mai bine de 30 de ani nu i s-au şters din minte aceste amintiri.

Nadine Voindrouh, vedeta Prima Tv şi până nu demult gazda „Vorbeşte lumea, de la Pro TV, a avut o copilărie de care nu îşi aminteşte cu prea mare plăcere. Perioada orfeliantului i-a lăsat un gust amar. Mătuşa ei a fost cea care a luat-o de la centrul de plasament şi acea zi a devenit una istorică pentru ea. A suferit o traumă şi se pare că nu a găsit puterea să uite tot ce s-a întâmplat nici după cei 34 de ani, câţi s-au scurs de atunci. "La 6 ani am fost instituţionalizată într-o casă de copii. Nimănui nu-i păsa dacă sunt bine sau nu, dacă mi-am făcut lecţiile sau nu, dacă am mâncat, dacă mi-e frică... Aş fi dat orice să am părinţi homosexuali. Doi taţi sau două mame care să mă iubescă, să mă îmbrăţişeze, să-mi vorbească, să îşi dorească să mă cunoască, să mă protejeze de toate durerile pe care viaţă mi le-a adus, pentru simplul fapt că n-am fost învăţată diferenţa dintre bine şi rău, printre altele. Altfel ar fi fost viaţa mea... Am o viaţă bună, dar când închid ochii aş vrea să nu-mi amintesc lucruri pe care le-am văzut, le-am trăit, le-am simţit, le-am făcut... Orfanii ar trebui să aibe ultimul cuvânt dacă homosexualii le pot fi părinţi, nu cei care nu au habar ce înseamnă să ţi se pară mai uşor să-ţi iei zilele, decât să trăieşti nedorit de nimeni... Scriu cu multă durere, mă surprinde cât de afectată sunt. Atâţia alţii au decis pentru mine şi mi-au transformat viaţă în ce a fost nevoie pentru ei, nu pentru mine, iar pentru asta şi mai mulţi ani a trebuit să muncesc pentru a curaţă mizeria lăsat de aceştia în mintea mea, în sufletul meu", a notat vedeta pe contul ei de socializare.    

În 2003, Nadine a plecat în Anglia, iar apoi în Statele Unite ale Americii, unde a lucrat ca dădacă şi ca ospătăriţă. Ea a revenit în România abia în 2009 şi o bună perioadă a cochetat cu televiziunea.

Nadine s-a căsătorit în vara lui 2011 cu avocatul Dragoș Apostolescu, cu care se iubește din 2006. Cei doi au împreună un băieţel, Noah, în vârstă dre 6 ani. 

Loading...

Citește și

 • nadine pro tv

  Fosta vedetă de la „Şcoala Vedetelor” a revenit anul acesta în atenţia fanilor după ani întregi în care nu s-a mai auzit nimic despre ea. Nadine prezintă acum show-ul „Vorbeşte lumea” de la Pro TV şi face o mulţime de lucruri pe care le-a povestit în exclusivitate pentru Click!

 • sore mihalache

  De la mijlocul lunii iulie, în intervalul dinaintea emisiunii lui Cătălin Măruță, la Pro TV se difuzează ”Vorbește lumea”, un show care le prezintă telespectatorilor informații despre vedete, noutăți în modă, sfaturi și trucuri pentru rețete, prezentat de patru vedete. În cadrul emisiunii au avut loc mai multe schimbări de la prima ediţie, iar acum şefii Pro pregătesc încă o modificare.

 • Nadine și Dragoș Apostolescu

  A devenit celebră datorită emisiunii „Şcoala Vedetelor”, apoi şapte ani a plecat cu familia în America, dar tot pe meleaguri românești și-a găsit liniștea.

 • nadine

  Simpatica Nadine (39 de ani) a avut o copilărie de coşmar. Pe când avea doar șase ani, mama ei s-a stins din viaţă, iar tatăl ei a decis să o abandoneze la o casă de copii, unde a suportat bătăi crunte. În urmă cu opt ani, Nadine a mai primit o lovitură cruntă din partea vieţii: sora ei, Ana, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis.