Nadia a recunoscut iubirea secretă cu Ştefan Bănică! Uite ce scrisori îi scria solistul

5-act-foto-2-tifeti-18-inalt.jpg

Nadia Comăneci şi Ştefan Bănică s-au iubit în 1988. Solistul avea 21 de ani, iar Nadia, 27

La aproape trei decenii distanţă, Nadia Comăneci a spus răspicat ceea ce o lume întreagă voia să audă. Fosta mare gimnastă a vorbit, în emisiunea “La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM, despre relaţia secretă cu Ştefan Bănică, în urma căreia ar fi făcut şi un avort.

De la Campionatele Europene de Gimnastică, ce s-au desfăşurat la Cluj în perioada 19-23 aprilie, nu putea lipsi Nadia Comăneci (55 de ani), prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică (Montreal, 1976). Invitată sâmbătă în emisiunea pe care Andreea Esca o realizează la Europa FM, Zeiţa de la Montreal şi-a deschis sufletul cum rar o face. Asta pentru că Nadia nu a vorbit până acum, pe şleau, despre idilele ei, care au făcut vâlvă de-a lungul vremii. “Cât e adevăr şi cât e legendă despre prietenia ta cu Nicu Ceauşescu sau cu Ştefan Bănică?”, a întrebat-o ştirista de la PRO TV.

“Am fost prieteni, într-adevăr. Nu făceam nimic ieşit din comun, decât să ieşi cu cineva la un film, la magazin, să te plimbi pe stradă sau să mergi în parc, asta făceam”, a mărturisit Nadia Comăneci. Secretele Nadiei, fuga din ţară înainte de Revoluţie, povestea de amor cu Ştefan Bănică, dar şi alte dedesubturi de alcov sunt ascunse în dosarele Securităţii. Acolo apar şi două scrisori primite de Nadia de la Ştefan Bănică Jr. În epistole, artisul îi scria Nadiei în decembrie 1988: “Ce să fac dacă te iubesc? Greşeala e de ambele părţi. Eu sunt nerăbdător şi vreau totul, iar tu te complaci. Nu ştiu ce să-ţi scriu. Nu trebuie să rişti, dar de vorbit şi văzut tot se poate”.

În cea de-a doua scrisoare artistul menţionează “problema comună”, interpretată ca fiind o posibilă sarcină a Nadiei. “Vezi că ţi-am trimis o carte special pentru problema noastră. Scrie acolo tot ce trebuie să faci în fiecare lună. Păcat că e în engleză, dar te descurci tu. Acum e momentul. După 2-3 luni, degeaba, nu se mai poate face nimic. Te iubi“, încheie artistul, care avea la acea vreme 21 de ani.

Loading...

Citește și