Nadia Comăneci, ținută specială pentru masa Paște. Pălăria are o poveste aparte

nadia-comaneci.jpg

Nadia Comăneci a sărbătorit Paștele catolic
foto: Instagram

Nadia Comăneci (59 ani) s-a bucurat alături de familia ei de sărbătorile catolice de Paște. Fosta mare gimnastă a profitat de decorul frumos pregătit cu această ocazie și s-a fotografiat cu o farfurie plină de ouă colorate și frumoase.

Nadia a declarat că a avut un ajutor de nădejde în pregătirea mesei pentru Paște și anume, pe fiul său, Dylan. De altfel, fosta mare gimnastă a apărut în mediul online cu o imagine total schimbată față de cea cu care ne-a obișnuit, purtând o pălărie pentru care a avut și o explicație, semn că se gândește cu nostalgie la cariera ei de gimnastă și îi este dor de olimpiadele la care a participat.

 

"Această pălărie legendară este parte din uniforma din 1976 de la Jocurile Olimpice. Paște Fericit! Ouăle sunt desenate de Dylan”, a notat faimoasa gimnastă pe pagina sa de Facebook. Un internaut chiar a ținut să specifice faptul că pălăria ar fi din anul 1980, de la Jocurile Olimpice din Moscova. Deși anul acesta schimbă prefixul, silueta Nadiei Comăneci este una de invidiat. Ea a mărturisit în mai multe interviuri că nu renunță niciodată la sport și mișcare, preferând să facă sport zilnic câte 30 de minute, alimentația fiind extrem de echilibrată și atent aleasă.

Citește și:

Cum au petrecut vedetele Paștele Catolic. Catrinel Sandu a avut casa plină de rude în Florida, SUA

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: «Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi»

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1