Nadia Comăneci și Ion Dolănescu s-au iubit cu foc: detaliile idilei lor

ion_dolanescu_nadia.jpg

ion dolanescu nadia comaneci
Nadia și Ion Dolănescu au petrecut o vacanță împreună pe malul mării
Foto: arhivă Click!

În anii '80, o idilă între două mari personalități din România uimea întreaga țară. Nadia Comăneci și regretatul Ion Dolănescu au fost personajele principale într-o poveste de dragoste ca în filme. El o adora, iar ea era îndrăgostită până peste cap de cel pe care îl admira și la brațul căreia se simțea protejată.

Deși discreți, nu se puteau feri mereu de privirile celor din jur. Unul dintre martorii la una dintre ieșirile lor a povestit pentru click.ro: "În 1985, am lucrat la Hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolănescu era naşul fiului şefului de restaurant de acolo. A stat toată vara în hotel. Iar Nadia a venit şi ea şi a stat vreo luna. Erau foarte discreţi.Toată lumea din hotel spunea ca ea e foarte îndrăgostită de el."

dolanescu-nadia-comaneci.jpg

Dolanescu comaneci
Nadia și Dolănescu preferau stațiunea Mamaia
Foto: arhivă Click!

 

Pe vremea când gimnasta de aur avea 25 de ani s-a îndrăgostit de chipeșul Dolănescu, iar relația lor ar fi durat aproape patru ani. Se spune că uneori preferau să se depărteze de agitația din București și să petreacă momente în doi în casa unui fin de-al artistului, care trăia undeva lângă Focșani.  Mai mult, în acea vreme se zvonea și că cei doi iubăreți s-au aflat la un pas de căsătorie, mergeau împreună la chefuri, iar Nadia era aproape nelipsită din casa interpretului de muzică atunci când existau petreceri. Legătura dintre ei s-a pierdut atunci când gimnasta a decis să plece în America.

Au cântat împreună la TVR

nadia_ion.jpg

nadia comaneci ion dolanescu
Cele două staruri au cântat împreună o melodie populară
Foto: captură video

 

Acum câțiva ani, cei doi s-au reunit cu ocazia emisiunii "O dată-n viață", unde au cântat "Hei, țigane", la invitația Iuliana Tudor.

 

Nadia Comăneci (54 de ani) a făcut istorie în gimnastica mondială, când a primit primul zece din istorie, la Jocurile Olimpice de la Montreal (1976). Spre sfârșitul lunii noiembrie a anului 1989, sportiva a fugit în Statele Unite, unde a cerut azil politic. Acolo l-a întâlnit și pe gimnastul Bart Conner, iar în 1996 s-a căsătorit cu acesta, pentru ca în 2006 să dea naștere fiului cuplului, Dylan Paul Conner.

Ion Dolănescu s-a născut în Perșinari Dâmbovița, în anul 1944. A decedat în 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui infarct miocardic, lăsând în urmă un scandal pentru moștenire între cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș, dar și o discografie impresionantă.

Loading...

Citește și

  • Povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci a făcut înconjurul ţării la vremea respectivă, dar nu numai!

  • Dragoş Dolănescu e disperat! După şapte ani de procese pentru averea tatălui său, instanţa a stabilit ca aceiaşi experţi să reevalueze terenurile, imobilele şi drepturile de autor.

  • ionut dragos dolanescu

    Experții se retrag pe bandă rulantă din procesul fraților Dolănescu. Până acum, instanța i-a înlocuit de două ori pe experții care urmează să evalueze casele și terenurile care au aparținut regretatului Ion Dolănescu. Cei doi fii ai artistului se războiesc deja de șapte ani pe moștenire.

  • Fraţii Dolănescu au făcut separat parastase pentru tatăl lor, Ion Dolănescu, care s-a stins din viaţă în urmă cu şapte ani. Ionuţ a dat de pomană haine de firmă, un ceas de 2.000 de euro şi a împărţit pachete în cimitir, iar Dragoş l-a comemorat în Costa Rica.

  • nadia comaneci

    Nadia Comăneci (53 de ani) are o siluetă de invidiat, care se datorează anilor de muncă și concursurilor olimpice la care a participat. A câștigat cinci medalii olimpice de aur și a fost prima gimnastă din lume care a primit nota 10 la o competiție, în anul 1976. Acum, Nadia a s-a fotografiat într-o ipostază inedită, similară cu o poză devenită celebră în toată lumea, care amintește de acel moment istoric.

  • La 54 de ani, Nadia arată de nota 10, aşa cum îi stă bine unei campioane. Face mult sport şi este foarte activă. „Zeiţa de la Montreal” apelează, însă, şi la chirurgia estetică pentru a-şi păstra tinereţea. Am întrebat un specialist despre intervenţiile Nadiei la nivelul feţei. Iată ce ne-a spus!