«N-aveam nici bani de bilet, ca să merg cu autobuzul la facultate!»

10-2-col-fuego.jpg

Fuego sărbătorește anul acesta 25 de ani de la debutul pe scenă
Citeste tot despre: 

Paul Surugiu Fuego (41 ani), care acum strălucește în lumina reflectoarelor, a povestit, într-un interviu de suflet, la Antena Stars, despre lipsurile copilăriei.

“Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani, am fost un copil sărac. Uneori, trăiam, așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă țină la facultate, la București. Am stat în internat cu alți cinci colegi de-ai mei de cameră. De multe ori nu am avut posibilitatea să-mi cumpăr bilet să merg cu tramvaiul sau cu autobuzul. Și mergeam pe jos din Obor până în Drumul Taberei. Mi-era frică să mă sui în autobuz, ca să nu fiu prins că nu am bilet”, a declarat Fuego.

Solistul le este recunoscător părinților pentru tot ce au făcut pentru el: ”Pe mine nu m-a încurajat nimeni, nu mi-a dat nimeni nici o șansă. A fost un efort enorm al părinților mei. Ambele salarii ale lor mergeau pe întreținerea copilului lor la studii. Eu am învățat să fac totul de la tata și dacă regret ceva în viața asta este că l-am pierdut prea repede”.

Paul sărbătorește anul acesta 25 de ani de carieră, prilej cu care a lansat piesa ”N-ai, n-ai”, pe care a prezentat-o la toate posturile tv.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1