N-au făcut foamea degeaba la «Asia Express»! Foștii concurenți au semnat contracte bănoase cu Antena 1

666_1.jpg

Jojo şi Paul Ipate s-au încurajat la greu

Foştii concurenţi din reality-show-ul de succes “Asia Express” au prins contracte în diferite proiecte, tot pentru Antena 1, aşa că în această toamnă foştii rivali s-au transformat în colegi de trust.

Răzvan Fodor (45 de ani), câştigătorul de anul trecut, care a făcut echipă cu Sorin Bontea (50 de ani), a sărit în sus de bucurie când a aflat că va fi gazda show-ului matrimonial “Burlacul”, în care un bărbat chipeş îşi caută jumătatea.

6_1.jpg

Răzvan Fodor a împărţit marele premiu cu Sorin Bontea

”Mi-a plăcut şi mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunţe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlac, să îl ghidez. Am înţeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că îşi doreşte foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus el. 

0.jpg

La ”Burlacul”

Răzvan a muncit enorm la ”Asia Express”,  de unde a încasat şi 15.000 de euro, jumătate din marele premiu. 

Jojo adoră să imite vedetele  

12_1.jpg

În serialul ”Adela”

În realitate, după plătirea taxelor, au rămas, fiecare, cu câte 12.500 de euro: ”Nici nu ştii cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt banii ăia, ţi se răspunde: «Dar ce înseamnă banii pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?». E un premiu de 30.000 de euro pe care l-am împărţit cu Sorin Bontea, la care plătim nişte taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro.

111_1.jpg

Anca Sigartău, ajutată în concurs de fiul ei

Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize, ca să văd că m-am întors sănătos, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Aşa ceva nu ştiu să spun pe câţi bani ar trebui să se facă”, a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

909_1.jpg

La ”Te cunosc de undeva”

Cătălina Grama Jojo (39 de ani), care a participat la ”Asia Express” alături de soţul ei, Paul Ipate, este acum una dintre cele mai talentate concurente de la ”Te cunosc de undeva”, unde o are colegă şi pe Adda (28 de ani), fosta ei rivală de la ”Asia Express”. Jojo a fost prima câştigătoare a sezonului, interpretând-o perfect pe Mioara “Evora” din Taraful de la Vărbilău.

adda_1.jpg

Adda şi soţul ei

Cu acordeonul în braţe, ea a cântat piesa lăutărească “Nevasta mea vrea la băi”: ”Toată chestiunea asta cu emisiunea trebuie abordată cu multă relaxare, pentru că este o emisiune de divertisment, unde trebuie să ne distrăm chiar şi noi”, a povestit Jojo.

Maria Buză: «Joc rolul unei bucătărese guralive»

7_1.jpg

Maria, în telenovela ”Adela”

Cât o priveşte pe Maria Buza (51 de ani), care a făcut echipă sezonul trecut cu Lia Bugnar, a primit un contract pentru noua telenovelă a Ruxandrei Ion, “Adela”. Ea interpretează rolul Ginei, bucătăreasa casei: ” Vă invit să ne urmăriţi în bucătărie, acolo unde se comentează tot, se bârfeşte mult şi se pun la cale toate lucrurile!”, a spus Maria.

49_1.jpg

Alături de Lia Bugnar

Tot în această producţie joacă şi Anca Sigartău (53 de ani), care a participat în sezonul al doilea, alături de fiul ei, Sofian, la “Asia Express”: ”Tot stau şi mă gândesc, cine m-ar fi distribuit pe mine într-un asemenea rol? Nimeni! Cu excepţia Ruxandrei Ion, poate doar profesorul meu, Dem Rădulescu, el ar mai fi avut curajul! Chiar acum, când vorbesc despre rolul meu mă aflu în prima zi pe platoul de filmare de la Adela şi am mari emoţii”, a menţionat artista.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1