N-ai să crezi ce meserie are acum Bianca Brad!

18_bianca.jpg

Bianca Brad s-a reprofilat la 51 de ani
Citeste tot despre: 

Bianca Brad (51 de ani) a pus cariera artistică pe loc secund. În 1990 a câștigat ”Miss România”, după care a jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) şi „Zâmbet de Soare” (1987).

Bianca a decis să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a câștiga bani ca instructor de Pilates. “Deși ideea și decizia de a deveni instructor de Pilates m-au surprins și pe mine, nu doar pe cei din jurul meu , se pare că au fost bune și că am fost susținută de cineva Sus pus, pentru că în ciuda multor obstacole avute de-a lungul cursului și dintre cele două examene, nu doar că le-am finalizat cu bine, dar iată că deja s-a ivit o primă colaborare cu un partener minunat, pe care îl apreciez de ceva vreme, pentru calitatea deosebită și profesionalismul dovedit în toate serviciile pe care le oferă!”, a scris Bianca Brad pe pagina sa de Facebook pentru viitorii săi cursanți. Prețurile încă nu au fost fixate.

Loading...

Citește și

  • Vedeta tv Iuliana Marciuc (51 ani) și actrița Bianca Brad (50 ani), fostă ”Miss Prinţesa Frumuseţii”, în 1991, au serbat împreună pe 25 decembrie, la un local unde și-a făcut apariția și Moș Crăciun. Ele au venit însoțite și de fiii lor, David Mihnea Enache (13 ani), fiul Iulianei și al lui Adrian Enache, și Luca (13 ani), fiul Biancăi Brad cu Aurel Frățilă.

  • bianca brad

    Actriţa Bianca Brad (49 de ani) a suferit un şoc pe 27 aprilie 2007, când a aflat că inimioara bebeluşei sale, Emma, aflată încă în pântece, a încetat să mai bată cu câteva zile înainte de a veni pe lume. În amintirea micuţei, mămica îndurerată a înfiinţat o organizaţie prin intermediul căreia vine în ajutorul tuturor mămicilor de îngeri.