Mutu şi-a distrat fetele în Republica Dominicană

mutu12-13-vedetete-2-col-mu.jpg

Sandra se înţelege perfect cu fiicele lui Adrian, Maya şi Adriana

Adrian Mutu (38 de ani) şi soţia lui, Sandra Bachici (23 de ani), îşi continuă vacanţa exotică peste hotare.

După ce s-au relaxat în Cancun, Mexic, cei doi au ajuns acum în Republica Dominicană, acolo unde locuieşte fosta soţie a lui Adrian, Consuelo Matos. Fostul fotbalist a nimerit bine, căci pe 10 iunie, fiica lui cea mare, Adriana, a împlinit 11 ani, aşa că a avut ocazia să petreacă alături de tatăl ei.

Sandra se înţelege de minune cu fiicele soţului ei, iar imaginile din vacanţă confirmă acest lucru. Pentru Adrian Mutu, căsnicia cu Sandra este a treia, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (14 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (8 ani) şi Adriana.

Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 şi 2003, iar a doua căsnicie a durat 10 ani, între 2005 şi 2015. Pe 14 aprilie, Sandra i-a dăruit şi ea un băieţel, pe micuţul Tiago.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • adrian mutu tiago baietel sandra bebelus

    De când a devenit din nou tătic, Adrian Mutu nu-şi mai încape în piele de fericire! "Briliantul" este nedezlipit de Tiago, băieţelul pe care soţia sa, Sandra, i l-a dăruit în Vinerea Mare şi îi urmăreşte fiecare mişcare. Fotbalistul apare într-o imagine emoţionantă în timp ce doarme alături de bebeluş.

  • Şoc! Când le era lumea mai dragă, alături de bebeluşul lor, Tiago, Adrian şi Sandra Mutu au nimerit în mijlocul unui necaz. Bona filipineză, pe care au plătit-o să aibă grijă de copil, a început să ”adune” de prin casă bani, haine, alimente şi bijuterii. Nu acţiona singură, ci ajutată de un iubit român. Mutu le-a făcut plângere la Poliţie.

  • Luna aprilie a fost un adevărat calvar pentru Adrian Mutu și familia sa, căci bona filipineză pe care au angajat-o pentru băiețelul lui și al Sandrei, micuțul Tiago Adrian, le-a furat din casă.

  • Sandra Mutu, Adrian Mutu sotie, Tiago, bebelus Mutu, vacanta Cancun

    Aflaţi în vacanţă în Cancun, Mexic, Sandra şi Adrian Mutu duc dorul fiului de două luni, rămas acasă cu bunicii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1