Mutu face luna de miere la fosta nevastă

Abia în decembrie Sandra şi Adrian Mutu vor pleca în cea mai romantică vacanţă în calitate de proaspăt căsătoriţi. Fostul fotbalist a ales să o ducă pe mama copilului său într-o destinaţie exotică, unde locuieşte fosta nevastă, Consuelo Matos, şi anume în Republică Dominicană. Cu această ocazie îşi vede şi fetiţele.

În urmă cu două luni, mai precis pe 15 octombrie, Adrian Mutu (38 de ani) şi Sandra Bachici (23 de ani) îşi puneau pirostriile şi-şi botezau băieţelul cu mare fast. Creştinarea lui Tiago Adrian a avut loc la biserica ”Adormirea Maicii Dommnului” din Pipera, cununia religioasă la biserica ”Sfântul Spiridon cel Nou”, iar petrecerea, într-o locaţie luxoasă. Însă, după aceste evenimente, proaspăt căsătoriţii nu au plecat în luna de miere cum era de aşteptat, deoarece noul post de director general al echipei naţionale de fotbal l-a ţinut în ”priză” pe Mutu.

Totuşi, cei doi au avut timp să discute despre perioada şi locul în care-şi vor petrece prima vacanţă în calitate de soţ şi soţie. Surpriză, Mutu o va duce pe Sandra chiar acasă la fosta lui nevastă, Consuelo Matos, adică în Republica Dominicană. Aşadar, luna decembrie îi va prinde pe cei doi pe tărâmuri calde, într-una din cele mai exotice destinaţii, unde se vor relaxa timp de două săptămâni. După cum se ştie, nu este pentru prima dată când Mutu şi bruneta lui ajung în acest loc, căci în primăvara lui 2016 Adi a dus-o pentru prima dată pe Sandra să-i cunoască fetiţele din a doua căsnicie, pe Adriana şi pe Maya. La fel vor proceda şi acum, pentru că fostul fotbalist ţine foarte mult să-şi vadă şi odoarele. 

”Va fi o lună de miere binemeritată. Abia o aşteptăm”, ne-a spus Adrian Mutu. Băieţelul lor va rămâne în grija bonei şi a bunicelor, aşa că cei doi părinţi vor putea sta liniştiţi şi se vor putea concentra pe această perioadă frumoasă.

A divorţat de Consuelo în 2014

 

După divorţul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu şi-a pus pirostriile a doua oară în toamna lui 2005. Acesta s-a căsătorit cu frumoasa Consuelo Matos, în Italia, naşi le-au fost Mihaela şi Nicu Gheară, iar evenimentul a costat 300.000 de euro. Împreună au două fetiţe pe Maya Vega (8 ani) şi pe Adriana Lea (10 ani). În urmă cu trei ani, Mutu şi Consuelo au divorţat după opt ani de căsnicie, în Republica Dominicană.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1