Mutu, bun de plată. Fosta soţie l-a executat silit pentru 140.000 de euro

mutu_tatuaj.jpg

adrian mutu tatuaj sandra sotie tanara
Adrian Mutu este bun de plată
foto: arhiva personală

Nici n-a apucat bine să se bucure de pasul pe care l-a făcut recent în carieră, după ce a semnat cu o formaţie din Emiratele Arabe, echipa a doua a lui Al-Wahda, căci Adrian Mutu a primit o veste extrem de proastă din România. Nu mai are nici o cale de atac în procesul pe care Alexandra Dinu Ii l-a intentat în 2016, pentru pensia alimentară, aşa că trebuie să achite 140.000 de euro.

Adrian Mutu (39 ani) a pierdut procesul pe care l-a avut timp de doi ani cu prima lui soție, Alexandra Dinu (37 ani), referitor la pensia alimentară pentru fiul lor, Mario, acum în vârstă de 15 ani. ”Briliantul” este obligat de judecători să-i plătească fostei sale soții nu mai puţin de 140 000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario, din ultimii ani. Instanţa a decis ca Adrian Mutu să nu mai aibă drept de a ataca decizia. ”Admite cererea de încuviințare a executării silite. Fără cale de atac”, se arată în decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 1, publicată pe portalul oficial al instituției. Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu în urmă cu doi ani, pentru că nu şi-a îndeplinit îndatoririle pe care le are faţă de fiul lor.

14_foto-1-3-col-alexandra-dinu-film-bullet-headtot.jpg

Alexandra Dinu a divorţat de Adrian Mutu în 2003

Ani în şir, fotbalistul a plătit câte 5.000 de euro lunar, iar în 2013 a achitat peste 30.000 de mii de euro, însă în anul 2014 plăţile pentru pensia alimentară a fiului său s-au oprit brusc. Se pare că Mutu n-a mai avut bani să achite suma respectivă şi a ajuns să acumuleze o datorie de 140.000 de euro, fapt care a determinat-o pe Alexandra Dinu să-l dea în judecată pentru a recupera banii lui Mario. Frumoasa blondină a depus o cerere pentru executarea silită a fostului ei soţ la Judecătoria Sectorului 1, în anul 2016. Magistraţii i-au dat dreptate Alexandrei şi, în numai câteva zile, au şi luat o decizie în favoarea actriţei, aceştia încuviinţând executarea silită împotriva pârâtului Adrian Mutu. Dar fostul fotbalist a deschis şi el un proces la aceeaşi judecătorie, prin care a contestat executarea silită pronunţată în 29 martie 2016. Motivul invocat de Mutu a fost acela că nu mai are câştiguri care să-i permită să acopere suma și că mai are trei copii minori de întreţinut, doi din mariajul cu Consuelo Matos, pe Maya şi pe Adriana, dar şi un copil în vârstă de un an, din actuala căsnicie cu superba Sandra.

mario_mutu.jpg

Mario Mutu

”În 2007, când Mario avea deja 5 ani, Alexandra l-a acţionat pentru prima dată în instanţă pe Adrian Mutu pentru neplata datoriilor sale şi suma care i s-ar fi cuvenit lui Mario (stabilită de instanţă conform veniturilor de atunci, când Mutu activa la clubul italian Fiorentina) ar fi fost de 40.000 € pe lună. Alexandrei i s-a părut exagerată această valoare şi i-a dat fostului soţ posibilitatea de a stabili singur suma pe care era dispus să o plătească. Aşa s-a convenit suma de 5.000 €. După doar câteva luni de plată a pensiei alimentare, Mutu ar fi uitat din nou să achite. Însă altceva i-a pus capac Alexandrei. În 2014, Mario a suferit două operaţii pe cord. Atunci, Mutu a fost prezent la spital doar în timpul primei operaţii, nu şi în zilele de spitalizare, grăbindu-se să plece deoarece avea programată o vacanţă cu Consuelo, soţia lui de atunci, şi fetele lor. La cea de-a doua operaţie însă, nici nu s-a mai prezentat şi nici nu şi-a mai vizitat fiul în acel an. Costurile intervenţiilor au căzut tot în grija Alexandrei”, ne-au povestit surse bine informate din anturajul Alexandrei.

4.jpg

Mutu dă mâna cu patronul clubului pe care-l antrenează în Emirate

În Emirate câștigă 15.000 de euro lunar

La mijlocul lunii iunie, Adrian Mutu a semnat cu o grupare din Emiratele Arabe, echipa a doua de fotbal a lui Al-Wahda, antrenată de Laurențiu Reghecampf. Salariul, 15.000 de euro, bani pe care acum fostul fotbalist va trebui să-i cedeze fostei soții. Astfel, pentru a acoperi suma de 140.000 de euro, adică datoria pentru ensia alimentară, Mutu va fi nevoit să muncească gratis vreo 9 luni. Mutu a mai antrenat echipa FC Voluntari, pe care a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut, iar după ce şi-a încheiat cariera de fotbalist el a mai fost director general la Dinamo şi manager sportiv la FRF.

 

Loading...

Citește și

  • Necazuri în lanţ pentru Adrian Mutu! La o lună după ce Alexandra Dinu l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, fotbalistul a dat cu stângu-n dreptu’ şi la echipa de club, ASA Târgu Mureş, unde ar fi pe făraş. Astfel, Mutu ar putea rămâne şi fără salariul pe care judecătorii îi puseseră poprire.

  • Vrea, nu vrea, trebuie să plătească. Adrian Mutu va rămâne lună de lună fără o parte din salariu, după ce executorii judecătoreşti au cerut înfiinţarea popririi, până la achitarea sumei de 140.000 de euro. Atât a ajuns să-i datoreze fotbalistul fiului său şi al Alexandrei Dinu, căruia a ”uitat” să-i plătească pensia de întreţinere în ultimii 3 ani!