A murit actorul Septimiu Sever. Florin Piersic e înmărmurit: „Îmi e frică...”

piersic_si_sever.jpg

florin piersic septimiu sever
Actorii Florin Piersic și Septimiu Sever (dreapta), în tinerețe
Foto: Facebook

Marți, 15 august, Florin Piersic a anunțat pe o rețea de socializare decesul actorului Septimiu Sever. Cei doi se cunoșteau foarte bine, iar Piersic a mărturisit că era unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, iar moartea lui l-a devastat.

Florin Piersic a scris pe contul său de Facebook un mesaj prin care-și exprimă profundele regrete pentru pierderea bunului său prieten, Septimiu Sever și adânca durere pe care o simte când știe că a rămas „mai sărac în prieteni”.

„Dacă ar fi să-mi număr marii mei prieteni pe degetele de la o mână, Septimiu Sever s-ar numără printre cei cinci. Acum câteva minute, am aflat cu mare durere, că l-am pierdut. Nu v-am spus eu, că nu de puţină vreme, am ajuns să îmi fie frică să mai răspund la telefon din teama de a nu primi astfel de veşti? Nu eram pregătit, dragul meu Septimiu, să aflu de zborul tău spre stele…Doare prea tare…. De astăzi, am rămas mai singur, mai sărac în prieteni. Deşi în ani ne-a despărţit un continent şi un ocean, te-am iubit mereu şi voi iubi veşnic amintirile noastre minunate”, a transmis Florin Piersic pe rețeaua de socializare, unde a publicat și o fotografie cu el și Septimiu Sever, în tinerețe, din timpul filmărilor.

Septimiu sever s-a născut pe 30 aprilie 1926, la Turda. A fost unul dintre actorii distinși ai teatrului românesc, primind Ordinul Meritul Cultural clasa a III-a. A încetat din viață la 91 de an.

Loading...

Citește și

  • Artiştii noştri au preluat moda starurilor de peste Ocean, astfel că şi-au angajat asistenţi personali, dar nu bărbaţi, ci femei grijulii. Fotoreporterii Click! l-au surprins adesea pe Florin Piersic (81 de ani) în compania impresarei sale, pe care o alintă ”Scumpi”. Acesta îl însoţeşte la cumpărături, îl ajută cu spectacolele, şi adesea îl invită în căsuţa ei, din Baloteşti.

  • Este cel mai iubit actor al României, iar oamenii îl vor mereu pe scenă. Luni seara, 19 iunie, la Teatrul Naţional Bucureşti, unde maestrul a jucat piesa ”Străini în noapte”, s-au adunat peste 500 de fani, care au plătit 100 de lei pe bilet. Încasările au fost de 12.000 de euro pentru o singură reprezentaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1