Ștefan Stan muncește din greu la vila din Berceni! Mai are puțin și i se naște fetița

stefan_stan_si_sotia.jpg

stefan stan si sotia lui
Ștefan Stan și soția lui sunt în culmea fericirii. Vor deveni părinți
foto: arhivă personală

Solistul Ștefan Stan ( 43 de ani), care a cunoscut celebritatea în 2011, fiind primul câștigător al emisiunii ”Vocea României” (PRO TV), a devenit un familist convins.

Este tare fericit că soția lui, Simona, îl va face tătic: ”O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit, a cumpărat haine pentru fetițe”, a mărturisit artistul, care vrea două prenume pentru bebelușă.

În această perioadă, Ștefan trage de zor ca să termine vila pe care și-o înalță în comuna Berceni, județul Ilfov.

55.jpg

S-a pozat la munca de jos

Artistul și-a postat pe conturile sociale o fotografie în care apare cu un sac de ciment în brațe, în dreptul căreia a menționat: ”Muncesc cu drag și sport, pentru al fetei mele viitor!”. 

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit în secret

În noiembrie 2019, după o relație de patru ani, timp în care s-au mai despărțit, dar au găsit calea înapoi unul către celălalt, Ștefan și Simona au devenit familia Stan. Cei doi au făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului, alături de care cuplul și plănuise evenimentul. Pentru a cinsti memoria femeii dragi pierdute, cântărețul nu a renunțat la idee și a mers alături de femeia iubită la Starea Civilă. 

stefan_stan_cununie_civila.jpg

stefan stan si sotia lui cununie civila
Ștefan și Simona s-au cununat civil în noiembrie 2019
foto: arhivă personală
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1