Mulatra de la «Fermă» s-a cuplat cu fostul iubit al lui Laurette

Citeste tot despre: 

S-a despărţit de Laurette Atindehou, dar se pare că tot cu gândul la ea a rămas. Sau cel puţin la pielea ei ciocolatie. Mihai Ştefan s-a cuplat de ceva vreme cu o altă mulatră celebră, nimeni alta decât actriţa Majda Aboulumosha. Concurenta de la “Ferma Vedetelor” (Pro TV) l-a vrăjit pe afacerist cu torturile ei delicioase.

În urmă cu doi ani trecea printr-un divorţ dureros. Atunci Majda Aboulumosha (30 de ani) se despărţea de cântăreţul J. Yolo, cel cu care are o fetiţă. Iată că acum a ieşit soarele şi pe strada frumoasei mulatre şi poate spune că-i merge bine din toate punctele de vedere!  A fost cooptată în proiectul ”Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, şi şi-a găsit şi pe cineva care să o iubească şi să îi readucă zâmbetul pe buze.

12_dovada.jpg

Cei doi s-au dat de gol într-un videoclip postat pe Internet

Bărbatul din viaţa Majdei este cunoscut în lumea mondenă, căci în trecut el s-a iubit cu o altă mulatră celebră, Laurette Atindehou (33 de ani), cu care are o fetiţă.

 

12_laurette1.jpg

Fotomodelul Laurette s-a despărțit de Mihai în urmă cu trei ani
Iată însă că eşecurile sentimentale prin care au trecut amândoi i-au adus împreună şi formează, de puţin timp, un cuplu. Mulatra,  devenită cunoscută după ce a jucat în telenovelele ”Regina” sau ”Iubire şi onoare”, de la Acasă TV, l-ar fi cucerit pe afacerist nu doar cu frumuseţea ei, ci şi cu dulciurile pe care le prepară cu mânuţele ei, căci, după cum se ştie, Majda este expert în pregătirea torturilor pe care le şi vinde, şi nu puţine sunt cererile clienţilor! Deocamdată cei doi nu vor să se afişeze împreună în public, ci preferă să-şi trăiască povestea de dragoste discret, departe de ochii lumii. 

L-a cucerit cu torturi delicioase

Însă două filmuleţe postate recent pe pagina ei de Facebook îi dau de gol. Astfel, în timp ce Majda făcea un video live în care le arăta fanilor ei cum se prepară o plăcintă dobrogeană, prin cadru trece chiar Mihai Ştefan, cu un bebeluş de jucărie în braţe. Asta dă de înţeles că bărbatul plin de tatuaje a cunoscut-o pe fiica Majdei şi îi face pe plac micuţei jucându-se împreună.

 

Ambii au câte o fetiţă din alte relaţii

12_copil-2.jpg

Majda și solistul rap J. Yolo au o fiică, Jaqueline (5 ani)

Trei ani de relație și încă trei de mariaj, în total șase ani a durat dragostea dintre Majda Aboulumosha și cântărețul rap J. Yolo, care au o fetiță împreună, pe Jaqueline, în vârstă 5 de ani. În vara lui 2016 au semnat certificatul de divorț. 

12_copil1.jpg

Mihai și Laurette sunt părinții Serenei (6 ani)

Și Mihai Ștefan și Laurette Atindehou s-au iubit enorm, însă relația lor a fost presărată cu scandaluri, împăcări și drumuri la tribunale pentru custodia fiicei lor, Serena (6 ani). Acum mulatra este căsătorită cu Ciprian Nistor, afaceristul aflându-se în închisoare la Gherla, unde ispășește o pedepasă de 15 ani.  

Loading...