Mugur Mihaescu: „Sunt cea mai frumoasa femeie!”

vacanta_mare_kanal_d_3.jpg

vacanta mare kanal d
Radu Pietreanu, alias Costel, și Mugur Mihăescu, alias Leana, au început filmările pentru un nou sezon „Vacanța Mare”, ce va fi difuzat din toamnă la Kanal D
foto: Kanal D

Leana revine pe micul ecran. Filmările pentru un nou sezon „Vacanța Mare” au debutat la Kanal D. Personajul interpretat de Mugur Mihăescu (48 de ani), zis și „Garcea”, datorită altui personaj căruia i-a dat viață, va face din nou cuplu cu Costel (interpretat de Radu Pietreanu, 51 de ani).

Decorurile serialului de comedie reprezintă locuința familiei Pârțag, din satul Sadova. Pridvorul casei, sufrageria în care tronează patul matrimonial, pozele de familie și carpeta cu păuni sau birtul unde își varsă amarul personajele, sunt la locul lor. „Tot ceea ce vedeți este inspirat din satul Sadova, casa, interioarele, Leana însăși! Multe femei din Sadova semănau cu acest personaj mulțumită căruia eu, dintre bărbați, sunt cea mai frumoasă femeie! Filmăm cu mare bucurie, ca în studenție!”, spune actorul Mugur Mihăescu. 

Axinte și Urinela sunt în mare formă

vacanta_mare_axinte.jpg

Vacanta mare costel axinte filmari
Axinte (interpretat de Ion Petrescu, în dreapta) va purta din nou căciula-gigant
foto: Kanal D

vacanta_mare_ani_cretu.jpg

vacanta mare leana Urinela filmari
Urinela (interpretată de Ani Crețu, în dreapta) a păstrat același stil vestimentar excentric
foto: Kanal D

 

Fanii serialului îi vor revedea și pe Axinte (Ion Petrescu) și Urinela (Ani Crețu). Cei oi se bucură că au reînceput filmările serialului care i-a consacrat și au o energie debordantă. „În acest nou sezon, oltenii devin penali. Leana și Costel vor avea de-a face cu DNA-ul. Adaptăm scenariul la ceea ce se întâmplă în România”, a declarat Radu Pietreanu. Noile aventuri ale familiei Pârțag vor putea fi urmărite din toamnă, la Kanal D.

Scenete celebre cu „Vacanța Mare”

Loading...

Citește și

  • Mugur Mihăescu, Mugur Mihăescu, Mugur Mihăescu

    Celebrii Leana, Costel și Axinte s-au reunit, miercuri seară, într-un bar din Regie. Nu a fost vorba de o nouă reprezentație „Vacanța Mare”, ci de o întâlnire la ceas de seară între Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu, surprinși de fotoreporterii Click!, după multă vreme în formulă completă.