Motivul pentru care soţii Borcea au ajuns să divorţeze la tribunal EXCLUSIV

alina-borcea-si-cristi-borcea.jpg

Alina şi Cristi Borcea vor divorţa de comun acord
Foto: Click!

Cristi şi Alina Borcea vor divorţa la tribunal, nu la notar cum se credea: ei au depus cererea la Judecătoria Buftea joi (4 august). Motivul pentru care cei doi au ales să meargă în faţa unui judecător e unul cât se poate de simplu: avocata lor a explicat că totul se datorează faptului că Borcea se află în penitenciar.

Deşi se zvonea că Alina şi Cristi Borcea se vor împăca, cei doi au decis totuşi să divorţeze. Despărţirea a fost doar amânată, iar joi au fost depuse actele la Judecătoria Buftea. Avocata soţilor Borcea a explicat, pentru Click!, că fostul şef de la Dinamo şi Alina vor divorţa la tribunal pentru că Borcea nu a putut ieşi din închisoare pentru a merge la notar. Asta nu înseamnă însă că cei doi se vor război: din contră, divorţul este de comun acord. 

"A fost introdusă acţiunea de divorţ la Judecătoria Buftea, pentru că domnul Cristian Borcea nu a putut fi adus la notar. Conducerea penitenciarului ne-a refuzat acest lucru. Divorţul va fi de comun acord, se va face prin mediere", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, avocata soţilor Borcea, Lilica Poppa.

Mai mult, în timpul divorţului se vor stabili cheltuielile necesare pentru creşterea celor doi copii ai cuplului Borcea, aşa cum se arată într-un comunicat dat presei de avocata familei.

Iată comunicatul complet

"Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea au luat hotărârea de a divorța de comun acord, prin procedura medierii, respectând convenția premergătoare divorțului pe care au semnat-o în urmă cu câteva luni.
Deoarece regulile juridice, privitoare la divorțul prin mediere, impun anterior medierii introducerea cererii de divorț la instanța de judecată, s-a procedat ca atare.
Se comunică, pentru evitarea oricăror speculații, faptul că dl. Cristian Borcea nu a fost adus de către Penitenciarul Jilava pentru semnarea actelor de divorț la notariat.
Învederează de asemenea, pentru evitarea speculațiilor, că acest divorț nu privește partajarea unor sume mari de bani ci stabilirea cheltuielilor de creștere și educare a copiilor minori rezultați din căsătorie și decizia ca mama minorilor să se ocupe în continuare de afacerile comune.
Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea își mulțumesc reciproc și își sunt recunoscători unul altuia pentru tot ceea ce și-au oferit în anii în care au fost împreună.
Mulțumesc tuturor celor care vor înțelege decizia luată și doresc să le fie respectată de media intimitatea acestei decizii și a procedurilor legale care vor urma".

Borcea şi Alina au doi copii împreună

Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia sa Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 10 luni. Fosta soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). El mai are o fată, Carolyn (9 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Iar, de la începutul lunii iunie, are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

 

 

Loading...