Motivul pentru care Simona Trașcă a pus 10 kilograme e năucitor

simona_trasca.jpg

simona trasca
Simona Trașcă a ținut o cură de îngrășare
Foto: arhivă personală

În timp ce cele mai multe dintre femei nu știu ce să mai facă pentru a fi cât mai slabe, Simona Trașcă face exact pe dos. S-a îngrășat 10 kilograme pentru a avea un fund mai apetisant.

Invitată la "Un show păcătos", Trașcă, sosită recent din Paris, unde a stat o lună la iubitul său, a povestit despre dorința ei ciudată de a se îngrășa. Totul a pornit de la un mare "foc" pe care Simona îl are: vrea un fund mai mare, dar fără silicon.

"Anul trecut am fost la doctor și am aflat că există o operație cu grăsime. M-am informat de pe internet care sunt alimentele care îngrașă cel mai tare. Am mâncat foarte multe dulciuri, maioneză, fast food, am băut foarte multe sucuri. M-am îngrășat 10 kilograme în două luni și în trei săptămâni mă operez. Îmi ia grăsimea și mi-o bagă în fese, mai slăbesc câteva kilograme și ajung așa cum eram înainte", a declarat blonda la emisiunea de la Antena 1.

 

Loading...

Citește și

  • simona trasca

    Deși a anunțat că pleacă în Franța pentru a fi aproape de mai tânărul ei logodnic, Pamela de România a fost nevoită să se întoarcă de la Paris mai repede decât a crezut.

  • simona trasca prostituata

    Pamela de România se află, din nou, în mijlocul unui scandal. Când credea că a scăpat de „gurile rele” și se pregătea liniștită de măritiș, Simona Trașcă (36 de ani) s-a trezit acuzată de un admirator fanatic, cunoscut drept Geoge „Uțu”, că se prostituează și că oferă favoruri sexuale contra unor sume frumușele de bani. Vedeta s-a hotărât să-l dea în judecată pe cel care îi aduce acuzații grave.

  • simona trasca se marita

    Pamela de România şi-a îndeplinit visul! Simona Traşcă (36 de ani) a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, chiar în noaptea de Revelion. Blondina a făcut marele anunţ prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Vedeta este în culmea fericirii, mai ales că inelul de logodnă este şi un cadou de ziua ei.

  • Simona Trașcă a pierdut lupta cu medicul Marek Vâlcu. Celebrul chirurg estetician a dat-o în judecată pe blondină, întrucât aceasta l-a defăimat. Medicul a avut câștig de cauză în instanță, însă a iertat-o pe Simona.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1