Motivul pentru care "scorpia" de la Masterchef nu se priveşte la tv

patrizia-paglieri_1.jpg

patrizia paglieri masterchef carte pe tocuri in bucatarie
Patrizia Paglieri nu mai apare pe sticlă la Pro Tv
Foto: Arhiva personală

Prima femeie jurat de la MasterChef a făcut dezvăluiri uluitoare despre ea. Patrizia Paglieri a povestit că abia a lansat o carte despre povestea vieţii ei, în care a cuprins evident şi o serie de reţete de încercat acasă.

Supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu celebra actriţă, Patrizia Paglieri este de origine italiană, din San Remo şi este prima femeie-jurat de la "MasterChef România". I s-a dus vestea că este cea mai exigentă din juruiul concursului culinar şi nu degeaba. Bruneta cere mult de la concurenţi pentru a le oferi un şort. Invitată la Smart Fm, Patizia Pagleri a vorbit despre crtea ei "Pe tocuri în bucătărie", pe care abia a lansat-o. "Multe dintre rețetele cărții au fost cerute de fani. La România, îmi place spiritul românilor. Spiritul pozitiv, veselia. Îmi place să văd oamenii fericiți. Mie îmi plac clienții care pleacă fericiți. La masterchef nu mă uit pentru că nu îmi place să mă uit la mine

Sincer, nu știu de ce a apărut cartea. M-au sunat cei de la Beaumonde, am crezut că vor să facă un interviu, o ședință foto… Mi-au spus că vor să scrie o carte despre mine, le-am zis ca va avea cel mult patru pagini… Dar a apărut, cu povești despre familie, copilărie, fotografii și mai ales cu rețete, care să fie simple de gătit și cele care în acești ani au avut succes", a spus jurata la emisiunea lui Marus Tucă.  

„Am fost mereu o familie de oameni veseli"

Pasiunea să pentru artă culinară s-a născut încă de mic copil, când în bucătăria bunicii, Patrizia descoperea secretele mâncărurilor tradiţionale din Liguria. Bruneta a mărturisit că deşi toată lumea crede acest lucru, ea nu s-a născut înItala, ci în Bahamas, unde tatăl ei era director de cazino.  Mai târziu, ea ajunge să lucreze în restaurantul mamei sale, până la vârstă de 25 de ani. În România, se mută în anul 1999, împreună cu părinţii, şi nu după mult timp vor deschide prima afacere, un restaurant de familie în Buftea. Acum, mărturiseşte că în România se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an.

Este îndrăgostită iremediabil de mâncarea tradițională,dar „gustul" României este azi cel de acasă, de familie, pentru chef Patrizia Paglieri.

„Noi am fost mereu o familie de oameni veseli, optimiști, pozitivi. Asta ne-a ajutat să ne simțim bine oriunde, în orice situație. Să mergem înainte”, a povestit ea.

Ce rețete veți găsi în cartea Patriziei

coperta_1_patrizia.jpg

patrizia paglieri carte
Carteaa poate fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei
Foto: Arhiva personală

 

În partea a doua a cărții, chef Patrizia Paglieri dezvăluie secrete și rețete italienești de paste, pizza rapidă, pâine, supe și creme, clătite, risotto, piept de rață, cotlete de miel și deserturi suave: mousse de ciocolată, panna cotta sau înghețată. Rețete dulci și sărate, pentru pasionații de preparate fine și exclusiviste. Fiecare rețetă conține și extra info “Secret de Chef”, iar fotografiile ilustrează impecabil fiecare detaliu.

Cartea “Pe tocuri în bucătărie” este coordonată de Susana Pletea, Director Editorial Burda România, și poate fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 29,99 lei. Cu Patrizia Paglieri vă veți întâlni într-o sesiune de autografe ce vă va fi anunțată în curând.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1