Motivul pentru care Sânziana Buruiană vrea să-și trimită fetița la grădiniță în Budapesta

Ce nu fac părinții pentru copiii lor? Totul! Asta ne-a răspuns Sânziana Buruiană (31 de ani) când am întrebat-o despre viitorul fetiței sale, Izabela. Fosta asistentă TV are planuri bine conturate când vine vorba de realizările profesionale ale fetiței sale.

Era nelipsită de la evenimentele mondene însă, de când s-a măritat cu Nicolae Zuluf și a devenit mamă, Sânziana Buruiană s-a schimbat total. Prioritatea blondinei este binele familiei. Contactată de Click!, fostul manechin ne-a mărturisit că atât ea cât și soțul ei s-au gândit să își trimită fetița, de la anul, la o grădiniță din străinătate.

sanzi_1.jpg

bona sanziana buruiana
Sânziana Buruiană și bona sexy
foto: arhivă personală

izabela_sanzi.jpg

sanziana buruiana fiica
Fiica Sânzianei este o scumpă
Foto: captură Antena Stars

tonciu_si_sanzi.jpg

sanziana buruiana andreea tonciu nunta
Sânziana Buruiană nu s-a simţit prea bine după nunta Andreei Tonciu
foto: arhiva personală

sanziana-buruiana-1_buacatrescu_2.jpg

sanziana buruiana foto sexy bucatarescu
Înainte să se mărite, Sânziana Buruiană a pozat de multe ori dezbrăcată
foto: bucatarescu.ro

“La anul o să meargă la grădiniță, acum are un an și șapte luni, este micuță, deși e obișnuită să meargă des la locurile de joacă. Mă gândesc să o duc la grădi în Budapesta. Pare dezvoltată, așa că o iau peste tot cu mine”, a spunzi Sânzi, care ne-a motivat și de ce vor ca micuța lor nu vor să învețe la o grădiniță în România. “Eu stau mai mult pe acolo și m-am gândit să o dau acolo, deoarece este altă civilizație, să vezi ce ordine au la locul de joacă, câte jucării, câte activități pentru copii, plus că educatoarele de acolo își dau foarte mult interesul”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1