Motivul pentru care Sanda Nicola a făcut terapie ani de zile: «Nu abandonați lupta!»

sanda-nicola-probleme-sanatate.jpg

Sanda Nicola a vorbit despre problema de sănătate care i-a dat viața peste cap
Foto Facebook

Sanda Nicola și-a făcut curaj și a vorbit despre o problemă cu care s-a confruntat mulți ani de zile, care ajunsese să îi afecteze activitățile zilnice și să o împiedice chiar să se desfășoare în mod corespunzător la locul de muncă. Vedeta a reușit să depășească aceasta cumpănă cu ajutorul terapiei și este mândră de progresele făcute.

Chiar și cei care par puternici și în perfectă stare se confruntă în interior cu probleme știute numai de ei. Jurnalista Sanda Nicola a vorbit despre o afecțiune de care a suferit și care reușise să îi dea viața peste cap, dezvăluind că până și viața socială îi era afectată. Vedeta TV a povestit în mediul online că a avut o perioadă în care suferea de atacuri de panică foarte des şi nu mai suporta să stea în spaţii mici, aglomerate sau închise. Sanda Nicola a fost nevoită să facă terapie ani buni pentru a se vindeca, iar acum, poate, în sfârşit, să-și trăiască viața în mod normal.

Sanda Nicola a făcut terapie ani de zile ca să scape de atacurile de panică

Mândră de reușita sa, jurnalista a publicat pe rețelele de socializare o imagine făcută în subteran, la o mină, ocazie excelentă de a le povesti prietenilor săi virtuali problema pe care a avut-o şi de care s-a vindecat cu multă muncă şi curaj.

„Nu doar un selfie, ci o mare izbândă. M-am confruntat mult timp cu atacuri de panică și am ajuns la un moment dat să-mi restrâng destul de mult viața socială. Nu mai mergeam la concerte pentru că mă sufocam în aglomerație. Nu mai voiam să urc în avion. Nici în lift. Nici la înălțime prea mare.

sanda-nicola-poza-mina.jpg

Sanda Nicola s-a fotografiat în mină, deși înainte de terapie nu credea că este posibil să stea atât de mult în subteran fără să i se declanșeze atacurile de panică
Foto Facebook

Apoi a început să-mi fie frică și să înot în mare, iar când eram la volan și rămâneam blocată într-un pasaj subteran începeam imediat să tremur și să transpir abundent. De câteva ori era cât pe ce să-mi abandonez mașina acolo și să fug repede la suprafață, la lumină.Terapia a durat câțiva ani, încă mai hiperventilez în anumite situații, dar am hotărât că nu voi rămâne prizoniera fricilor mele și voi lupta până la capăt pentru a prelua controlul asupra minții mele.

Acest selfie este făcut în mină, la 75 de metri sub pământ. Înțelegeți de ce mă dau mare? Știu că sunteți mulți și tăcuți cei ce trăiți zilnic anxietăți care vă împiedică să fiți voi înșivă și care vă epuizează psihic și fizic, dar ele, fricile, chiar pot fi biruite. Nu abandonați lupta!”, a scris Sanda Nicola pe Facebook.

Sanda Nicola are o fiică cu fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, Liviu Iolu, în vârstă de doi ani. Micuța Agnes a făcut primii pași anul trecut, fără sprijin, exact în ziua în care Liviu a împlinit 37 de ani și la puțin timp după ce a împlinit ea însăși un an.

sanda-nicola-agnes.jpg

Sanda Nicola are o fetiță minunată, pe nume Agnes
Foto Facebook

 

Loading...

Citește și