Motivul pentru care Nadine nu serbează ziua nunții

nadine-1.jpg

Nadine, despre ziua nunții

Nadine a făcut mărturisiri șocante cu privire la nunta sa. Dacă alţi oameni au grijă să aniverseze ca la carte data în care s-au căsătorit, vedeta şi soţul ei nu serbează ziua nunţii.

Nadine a mărturisit că ea şi soţul ei știu că s-au căsătorit pe vremea cănd s-a născut Noah, băiatul lor, însă vor să afle ziua exactă pentru a serba corespunzător.

”Noi suntem căsătoriți de șapte ani, de când îl avem pe băiețelul nostru Noah, dar nici până în ziua de azi nu am sărbătorit niciodată nunta noastră pentru că nu știm când a fost. Singurul reper pe care îl avem este că ne-am căsătorit când eram însărcinată cu Noah. Dar de anul ce vine am zis că gata. Vom sărbători tot. Vom scoate vasele cu fir de aur, porțelanurile, ne vom așeza la masă și vom sărbători toți trei. Dar asta după ce ne vom scoate mai întâi actele de la căsătorie, să vedem și noi când ne-am luat”, a povestit Nadine, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Nadine urmează din nou liceul, la 40 de ani, din cauza faptului că nu putea să se înscrie la alte cursuri, deoarece nu a trecut bacalaureatul.

"Mi-am luat casă la 18 ani. Viaţa mă invita la un joc, unde sunt orfana, nu am şcoală.

Fac liceul pentru a doua oară. Sunt clasa a 10 a. Sunt optimistă", a mărturisit artista pentru AntenaStars, puțin timp în urmă.

Loading...