Motivul pentru care Mihai Morar a întârziat la radio

morar12-13-vedete-mihai-mor.jpg

mihai morar radio tv realizator
Mihai Morar are emisiuni atât la radio, cât şi la tv
foto: arhiva personală

Mihai Morar a ajuns cu întârziere marţi dimineaţa la pupitru. Omul de radio a mărturisit când a intrat în emisie că a avut o dimineaţă aglomerată pe care a început-o în forţă alături de gemenele sale, Mara şi Cezara, în vârstă de 8 ani. Curioase să vadă ce le-a lăsat Moş Nicolae în ghete, fetiţe s-au trezit cu noaptea în cap pentru a găsi cadourile.

Mihai Morar  (35 de ani) gustă din plin sărbătorile de iarnă de când are copii. Mara şi Cezara îi fac viaţa mai frumoasă, iar întâmplările cu ele sunt cele mai amuzante poveşti pe care omul de radio şi tv le împărtăşeşte pritenilor, ba chiar şi ascultătotilor săi. Marţi dimineaţă, la matinalul "Radio Zu", Mihai a intrat în direct cu câteva minute întârzire şi s-a scuzat pentru acest lucru.

fetite_mihai.jpg

fetite mihai morar mos nicolae cadouri
Fetiţele lui Mihai Morar s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a controla ghetuţele
foto: arhiva personală

"Ora 6.50. Moș Nicolae a venit!!! Am întârziat, pentru că atunci când m-am trezit m-am împiedicat de cadourile lăsate de Moş Nicolae. Am trezit copiii...  Afost o întreagă nebunie Am găsit şi eu o ciocolată la pupitru, dar Moşul nu ştie că eu nu mai consum aşa ceva", a spus Mihai Morar, care de ceva timp este la dietă şi mânăncă numai alimente sănătoase.

Mihai Morar este căsătorit cu Gabriela de zece ani.     

Loading...
 
 

Citește și

 • mihai morar nas de botez

  Prezentatorul tv s-a aflat din nou în ipostaza de părinte spiritual. Dacă anul trecut boteza un copil, în America, vineri ( 2 septembrie) omul de televiziune şi soţia lui, împreună cu cele două fetiţe gemene, au creştinat o fetiţă la Timişoara.

 • mihai morar nas de cununie timisoara

  Pe Mihai Morar îl prinde bine rolul de părinte spiritual. Omul de televiziune şi radio s-a întors în acest weekend la Timişoara pentru a cununa doi tineri.În urmă cu două luni, vedeta împreună cu soţia sa au creştinat o fetiţă tot în oraşul de pe Bega.

 • mihai morar radio tv realizator

  A fost de două ori naş de cununie în ultimele luni, iar costumele i s-au aşezat perfect pe trup! Mihai Morar a intrat la dietă de o lună, iar rezultatele sunt spectaculoase. A dat jos câteva kilograme care îl încurcau vizibil şi continuă să mănânce cu grijă. Omul de radio şi tv a făcut publică o imagine cu porţia lui de mâncare şi a mărturisit cui i se datorează toată această ambiţie de a fi mai atent la alimentaţie.

 • mihai morar nas de botez

  Mesajele au curs vineri (14 octombrie) pentru Mihai Morar. Omul de radio şi tv a împlinit 35 de ani, iar cadourile au început să sosească pentru el încă de la miezul nopţii. Cele mai frumoase sunt cele pe care le-a primit de la gemenele sale, Mara şi Cezara. Fetiţele i-au dăruit un cadou simbloic, care i-a "topit" inima prezentatorului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1