Motivul pentru care Mario Fresh o încurajează pe Alexia Eram să plece în Londra

mario_si_alexia.jpg

Ce promisiuni și-au făcut Mario Fresh și Alexia Eram
Foto: Instagram

Relația dintre „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, Mario Fresh, și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, va fi pusă greu la încercare în doar câteva săptămâni. Alexia va pleca în Londra pentru a-și continua studiile acolo, iar Mario, care are o carieră muzicală în România, va rămâne în țara noastră pentru a-și urma visul de a cânta. Totuși, cei doi susțin că sentimentele pe care le au unul față de celălalt nu vor fi afectate de „distanță”, iar Mario „a amenințat-o” chiar pe Alexia că abia așteaptă să plece, ca să-i demonstreze că totul va fi bine între ei.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, trăiește de aproximativ doi ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Mario Fresh, cei doi formând un cuplu adorabil. Relația lor va fi totuși supusă unei încercări în momentul în care Alexia va fi nevoită să părăsească România, deoarece a ales să-și continue studiile la Londra. Cei doi au fost invitați la radio Pro FM, unde au vorbit despre această etapă mai puțin plăcută care urmează, și și-au făcut unul altuia promisiuni, prin intermediul cărora ei cred că relația lor nu va avea deloc de suferit. Mai mult decât atât, Mario are și o melodie intitulată „Dacă pleci”, care a fost inspirată, bineînțeles, de plecarea iubitei lui în străinătate.

mario_si_alexia_2.jpg

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de aproape doi ani
Foto Instagram

„Ideea piesei se inspiră din viaţa mea. E vorba despre povestea mea de dragoste cu iubita mea, Alexia. Ea pleacă la facultate la Londra, anul ăsta în septembrie. Am zis să fac o piesă pentru ea, să-i dedic o melodie. Abia aştept să plece să-i demonstrez că încă mai rezistă relaţiile la distanţă”, a susținut Mario. „Planul este două și două, adică două săptămâni eu, două săptămâni ea. O să reușim, vedem. La două săptămâni să merg eu câteva zile acolo, după care, la două săptămâni vine ea. Oricum, ea are cinci luni de vacanță pe an. Facem doi ani de relație în foarte scurt timp, vreo două săptămâni. Cel mai mult despărțiți am stat două săptămâni. Credem în relațiile la distanță. Nici nu-mi fac probleme”, a mai spus Mario Fresh. „Cred că e normal să-ţi fie frică. Merg într-o ţara nouă, nu cunosc pe nimeni acolo, dar sper să fie ok şi că o să mă obişnuiesc. Merg la o facultate de arte şi voi face marketing şi publicitate în modă”, a adăugat Alexia Eram.

 

Loading...

Citește și

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca va urma cursurile unei facultăți din Londra, dar acest lucru nu-i sperie pe cei doi iubiți. Deși au fost preveniți că nu le va merge relația la distanță, ei nu sunt speriați de acest lucru, ba, mai mult, au recunoscut că sunt îndrăgostiți până peste cap.

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat și ea în rândul vloggerilor! Cum face parte dintr-un grup de prieteni format în mod majoritar din youtuberi și puști faimoși în mediul online, Alexia nu a dorit să se lase mai prejos. Echipată cu o cameră de filmat și cu multe emoții, așa ca de început, Alexia și-a făcut marea intrare pe platforma YouTube alături de iubitul ei, Mario Fresh și de prieteni, cu care s-a distrat la festivalul Neversea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1