Motivul pentru care Laura Bretan a venit de urgenţă în România

În 2016 a câştigat 120.000 de euro la „Românii au talent!” (PRO TV) și a ratat finala "America's Got Talent", însă Laura Bretan (16 ani) se bucură de succes și de un public călduros în continuare, iar mâine, 8 noiembrie, va susține un concert la Sala Palatului, de la ora 19.00.

Frumoasa artistă de origine română, care locuieşte în SUA, a ajuns ieri în țară și a fost așteptată la aeroport de către Ciprian Rogojan, (ex-Sistem). Dacă vă întrebați ce legătură este între cei doi, ei bine, acesta i-a organizat Laurei toate concertele din România, iar acum a invitat-o din nou, cu ocazia Centenarului.

2_col_laura_bretan_cici.jpg

laura bretan
Laura Bretan a fost aşteptată la aeroport de Ciprian Rogojan
foto: BLITZ

2Vibes Symphony & Laura Bretan cântă Marea Unire la Sala Palatului, cu porțile deschise publicului, la evenimentul intitulat ”100 de ani de România, 100 de artiști pe scenă și 100 de minute de muzică”, un proiect cultural premium, conceput special pentru aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Intrarea este liberă.

Loading...

Citește și

  • laura bretan, castigatoare, concurs, talent, america

    Ne-a intrat la suflet de cum a deschis gura pe scena de la “Românii au talent”, iar premiul câştigat vineri nu a mirat pe nimeni. Puţini ştiu însă că în spatele succesului Laurei Bretan nu stă doar mama ei, ci şi profa de canto Nicoleta Roman, care o meditează în privat, în SUA. Femeia a povestit cum s-a schimbat viaţa copilei de 13 ani după apariţia la PRO TV.

  • Dacă în competiţiile televizate din România şi din SUA se luptă pentru a câştiga marele premiu, Laura Bretan nu aşteaptă bani şi de la spectacolele din biserică. Fetiţa- fenomen face senzaţie şi în Casa Domnului, cu talentul ei.